Sınıfının en hafif, en doğru ve uygun maliyetli İHA LiDAR sistemi

Sınıfının en hafif, en doğru ve uygun maliyetli İHA LiDAR sistemi

Sınıfının en hafif, en doğru ve uygun maliyetli İHA LiDAR sistemi. Şangay, Çin - 22 Mart 2021 - CHC Navigasyon (CHCNAV), AlphaAir 450 (AA450) LiDAR sisteminin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. AlphaAir 450, çok hafif ve kompakt bir hepsi bir arada sensördür. Dahili IMU, GNSS, 3D tarayıcı ve kamera içeren AlphaAir 450 çözümü, güç hattı denetimi, topografik haritalama, acil durum müdahalesi, tarım ve ormancılık araştırmaları ve daha fazlası için yaygın olarak kullanılmaktadır. Ünitenin kullanımı kolaydır ve sahada hızlı bir şekilde konuşlandırılmasına izin verilir.

haber arası detay

CHC Navigasyon Mobil Haritalama Bölümü Ürün Müdürü Andrei Gorb, "LiDAR taramasının 3D verileri yakalamak için verimli bir teknoloji olmasına rağmen, yine de çoğu zaman maliyetli ve kullanımı karmaşık olmaya devam ediyor," dedi. "Bunu dikkate alarak, kullanıcı dostu ve yüksek doğruluk yeteneklerini makul bir fiyata sunan çığır açan bir LiDAR tarayıcı olan AlphaAir 450'yi (AA450) sunuyoruz."

AlphaAir 450'nin jeo-uzamsal verileri yakalamak için yeni bir çözüm olarak drone kullanıcılarının topluluğunda hızlı bir şekilde heyecan yaratan üç temel yönü vardır:

Sınıfının en hafif birimi - İHA'lara kolayca monte edilebilen bu yeni kompakt ve hafif çözümle, veri yakalama daha hızlı ve daha verimli hale geldi. LiDAR'ın ağırlığı, herhangi bir drone için bir kısıtlamadır. AlphaAir 450, dronların yük gereksinimlerine mükemmel şekilde uyan 1 kg ağırlığındadır. Ünite ne kadar hafif olursa, drone'un çalışma süresi o kadar uzun ve üretkenlik o kadar fazla olur.

Gelişmiş Doğruluk - Endüstriyel sınıf GNSS'yi yüksek hassasiyetli bir IMU ile birleştiren AlphaAir 450, küçük araştırma alanları için 5 cm (dikey) ve 10 cm (yatay) mutlak doğruluğa kolayca ulaşabilir ve bu genellikle çoğu kullanım durumu için yeterlidir. Hassasiyeti ve doğruluğu daha da iyileştirmek için kullanıcılar CHCNAV CoPre yazılımındaki ayarlama algoritmalarını uygulayabilir.

Endüstriyel Güvenilirlik - IP64 yüksek seviyeli korumaya sahip AlphaAir 450, herhangi bir saha ortamında çalışma sıcaklığı yeteneklerini -20 ℃ 'ye ve + 50' ye kadar genişletir ve daha fazla saha araştırması günü sağlayarak kullanıcıların yatırım getirisini artırır. yıl.

CHC Navigasyonu Hakkında

CHC Navigasyon (CHCNAV), müşterilerin çalışmalarını daha verimli hale getirmek için yenilikçi GNSS navigasyon ve konumlandırma çözümleri yaratır. CHCNAV ürünleri ve çözümleri jeo-uzamsal, inşaat, tarım ve denizcilik gibi çok sayıda sektörü kapsamaktadır. Dünya genelinde varlığı, 100'den fazla ülkede distribütörü ve 1.300'den fazla çalışanıyla CHC Navigasyon, bugün jeomatik teknolojilerinde en hızlı büyüyen şirketlerden biri olarak kabul edilmektedir. CHC Navigasyonu [Huace: 300627.SZ] hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: www.chcnav.com .

AA450 hakkında daha fazlasını keşfedin

Bir soruşturma gönderin

Medya iletişim:  [email protected]

Yorum Yaz