Sıra dışı devlet adamı, ata biniyor ok atıyor

Sıra dışı devlet adamı, ata biniyor ok atıyor
Bornova kaymakamı Fatih Genel’e yapan Federasyon yetkilileri karşılarında usta okçu ve binici olan sıra dışı bir devlet adamı buldular.
Sıra dışı devlet adamı, ata biniyor ok atıyor

Son yıllarda hizmet ve projeleri ile öne çıkan Konyalılar Federasyonu aynı gün içinde Başkan Yusuf Devebacak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, İzmir’in merkez ilçeleri Buca, Bayraklı ve Bornova kaymakamlarını makamlarında ziyaret etti.

haber arası detay

 

İlk ziyaretlerini Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer’e yapan Konyalılar Federasyonu, Bayraklı kaymakamı İbrahim Süha KARABORAN’ı ve İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir’i kaymakamlık makamlarında ziyaret ettiler. Kent yaşamı, emniyet, huzur ve uyuşturucu ile mücadele gibi çevre sorunlarının çözümünde işbirliği yapılabileceğinin altını çizen kaymakam ve ilçe emniyet müdürü, “Bu pencereden bakıldığında toplum ve demokrasi için, sivil toplum örgütlerinin ulaşılabilir, gerekli ve güvenilir kuruluşlar olduğu görülür” anlayışı çerçevesinde iş birliğine her daim açık olduklarını söylediler.


 
SIRA DIŞI DEVLET ADAMI, ATA BİNİYOR OK ATIYOR
 
Günün son ziyaretlerini Bornova kaymakamı Fatih Genel’e yapan Federasyon yetkilileri karşılarında usta okçu ve binici olan sıra dışı bir devlet adamı buldular. Etnografya müzesini andıran bir resim sergisine benzer makamında görevini “Yazıcıoğlu” tarzında aksatmadan sürdürüyor. Farklı kişiliği, hobileri ve uğraşları ile ilgi çeken kaymakam, mesai saatleri dışında İzmir’de bulunan atölyesinin bahçesinde demir dövüyor, bıçak yapıyor. Genel’in, Kültür Bakanlığı tarafından verilen ustalık belgesi ve “AZ DAHA ÇOKTUR” adında 4. baskısını yapmış bir kitabı da mevcut.


 
BAŞKAN DEVEBACAK KAYMAKAMLARA TEŞEKKÜR ETTİ
 
Ziyaret ettikleri İzmir’in güzide ilçelerinin kaymakamlarına, yakın ilgileri ve samimi davranışlarından dolayı teşekkür eden Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf Devebacak; “Her üç kaymakamımızın misafirperverliği, hassasiyetleri ve destekleri federasyonumuzu ve bizleri çok mutlu etmiştir. Kendileriyle çeşitli konularda istişareler yaptık. Kaymakamlarımızdan, federasyonumuzun güzel ve faydalı çalışmalarına her zaman destek vereceklerinin sözünü aldık. Sayın kaymakamlarımıza ben buradan ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum. Allah işlerini daim ve güçlü eylesin. İlçelerine unutulmaz eserler ve güzel hizmetler yapacaklarına tüm kalbimle inanıyorum. Aldığımız yol ve olumlu geri dönüşlerin gücüyle, kentimiz ve milletimiz adına devletin kurum ve kuruluşları ile karşılıklı görüşmelerimiz devam edecektir.” Dedi.
Yapılan ziyaretler bilgi alışverişi, hoş sohbet ve ikramlarla sonra erdi.

Yorum Yaz