Sonbaharın keyfi Mandalina Kafe'de çıkıyor

Sonbaharın keyfi Mandalina Kafe'de çıkıyor
Sonbaharın keyfi Mandalina Kafe'de çıkıyor

Narlıdere Belediyesi’nin 2020 yılında Sahilevleri’nde hizmete aldığı Mandalin Kafe, yaz aylarında olduğu gibi sonbaharda da vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, herkesi Mandalin Kafe’ye beklediklerini ifade ederek “Engelsiz olarak tasarladığımız, kaliteyi uygun fiyata halkımıza ulaştırdığımız Mandalin Kafe’ye tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. 

haber arası detay


Narlıdere Belediyesi’nin vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda Sahilevleri’nde 2020 yılında hizmete aldığı Mandalin Kafe, sonbaharda da vatandaşların uğrak noktası oluyor. Uygun fiyatları ve lezzetli menüleriyle halktan büyük ilgi gören Mandalin Kafe, açık ve kapalı alanlarıyla bölge halkından ve İzmirlilerden büyük ilgi görüyor.İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin engelli bireylerin erişimine uygun olan özel veya kamuya ait mekânlara verdiği uygulama ile Kırmızı Bayrak almaya da hak kazanan Mandalin Kafe, Engelsiz İzmir hedefine de katkı koyuyor. 


VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Sahilevleri bölgesini sadece Narlıdere halkının değil, İzmirlilerin yoğun olarak ziyaret ettiğini belirterek, “2020 yılının Temmuz ayında hizmete aldığımız Mandalin Kafe, vatandaşlarımız tarafından çok sevildi. İlçemizin prestij mekanlarından biri oldu” dedi.Körfez manzarasının tadını Sahilevleri’nde çıkaran vatandaşların dinlenmek için Mandalin Kafe’yi seçtiğini ifade eden Başkan Engin, “Halkımızı aileleriyle birlikte Mandalin Kafe’de ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Kafemizin sadece yazın değil sonbahar ve kış aylarında da büyük ilgi görmesi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Engelsiz olarak tasarladığımız, kaliteyi uygun fiyata halkımıza ulaştırdığımız Mandalin Kafe’ye tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. 


 

Yorum Yaz