Sürücü kurs temsilcileri Müdür Kaçanoğlu’nu ziyaret etti

Sürücü kurs temsilcileri Müdür Kaçanoğlu’nu ziyaret etti
Sürücü kurs temsilcileri Müdür Kaçanoğlu’nu ziyaret etti

Sürücü kurs temsilcileriTrafik Haftası nedeniyle Müdür Kaçanoğlu’nu ziyaret etti; Karşıyaka’da bulunan sürücü kurs merkezi temsilcileri Trafik Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu’nu ziyaret etti.

haber arası detay


Karşıyaka’da bulanan Dikkat, Ege, Sema ve Tan sürücü kurslarının temsilcileri Ekrem Mertoğlu, Özge Bahçıvan Aydemir, Cem Çöllü ve Süleyman Tan İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu’nuTrafik Haftası nedeniyle ziyaret ederek haftayı kutladı, trafik kazalarının önlenmesi ve ilk yardım konuları için her türlü katkıda bulunmaya hazır olduklarını belirtti. 


“Yolların kralı olmaz, kuralı olur”
Dikkatsürücü kursu temsilcisi Ekrem Mertoğlu Trafik Haftasını kutlamak için İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu’nu ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi. “Müdürümüz sağ olsun bizleri kabul etti. Sorunlarımızı dinledi, çözüm için çok yapıcı yaklaşımlarda bulundu bizde kendilerine teşekkür ettik. Trafik haftasında tüm sürücülerimize şu mesajı vermek istiyoruz. “Yolların kralı olmaz, kuralı olur” Can ve mal kayıplarının önüne geçmek için trafik kurallarına kesinlikle uymalıyız. Biz kendi kursiyerlerimize en başta bunu öğretiyoruz”


 

Yorum Yaz