Sürücü Kurslarından İZTO’da 2023 taban maliyet fiyatı toplantısı

Sürücü Kurslarından İZTO’da 2023 taban maliyet fiyatı toplantısı
Sürücü Kurslarından İZTO’da 2023 taban maliyet fiyatı toplantısı

Artan maliyetler nedeniyle 2022 yılını zor geçirdiklerini dile getiren sürücü kursları sahipleri, İzmir Ticaret Odası’nda 2023 yılı taban maliyet fiyatları için toplandı. Toplantıda 2022 yeniden değerleme oranında sürücü eğitimi taban maliyet fiyatı kararı alındı.

haber arası detay

 

İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Feti Şen, “Geçtiğimiz günlerde İzmir’deki sürücü kursları sahipleri olarak İzmir Ticaret Odası’nda bir araya geldik. Odamızda gerçekleşen bu toplantıda 2023 yılında uygulanmak üzere yeniden değerleme oranında (% 122,93) sürücü eğitimi taban maliyet fiyatı belirledik. Bu tabiki sadece taban maliyet ücreti çalışmasıydı. Bunun üzerine kar paylarımızı da ekleyip o şekilde bir fiyat politikası oluşturacağız.”

 

DERNEK ARALIK AYINDA YENİ FİYATI AÇIKLAYACAK

“Bu fiyat değişikliği ile ilgili olarak kısa süre içinde İzmir Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği Başkanımız Tolga Abacı’da dernek yönetim kuruluyla bir toplantı yaparak yeni fiyatlarımızı açıklayacaktır” şeklinde konuştu.

2022 SÜRÜCÜ KURSLARI İÇİN ZOR BİR YIL OLDU

“2022 yılında sürücü kursları olarak fiyat bazında normal beklentinin çok altında kaldık diyebiliriz. Artan akaryakıt, yedek parça ve araç zamları bizi oldukça etkiledi. Amortisman ve işçilik maliyetlerimizin artması kurslarımızı zor durumda bıraktı. Bu kadar sıkıntıya rağmen çeşitli sebeplerle sektördeki bazı arkadaşların taban fiyata bile uymadan öğrenci kaydetmesi bizleri ayrıca zorladı.”

2023’TEN UMUTLUYUZ

2023’ten sürücü kursları olarak umutluyuz. Yeni yılda sürücü kursları olarak fiyatlarımızı güncelleyeceğiz. Yeni fiyat politikasıyla 2023 yılında daha kaliteli eğitim vermek için yatırımlarımızı yapabileceğimizi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.


 

Yorum Yaz