Tirsan Kardan’dan uluslararası başarı

Tirsan Kardan’dan uluslararası başarı
Tirsan Kardan Iveco Grubu’nun en iyi dört tedarikçisi arasına girdi
Tirsan Kardan’dan uluslararası başarı

Otomotiv yan sanayinde 65 yıllık tecrübesi ile Türkiye’nin önde gelen tedarikçileri arasında yer alan Tiryakiler Şirketler Grubu’nun bünyesinde yer alan Tirsan Kardan’dan yeni bir uluslararası başarı daha. Tirsan Kardan, Iveco Grubu’nun 2023 yılı tedarikçi buluşması etkinliği kapsamında “En Kaliteli Ürün Sunan Tedarikçi” kategorisindeki sıralamada ilk 4 şirket arasına girmeyi başardı.

haber arası detay

 

Torino’da yer alan Iveco Industrial Village'da 400 den fazla katılımcıyla gerçekleşen törene Tirsan Kardan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tolga Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Aksel Gürkan ve Tirsan Kardan Srl Satış Müdürü Roberto Allamprese katıldı.

Tören sonrası değerlendirme yapan Tirsan Kardan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tolga Özer, Iveco Grubu’nun 2023 yılı tedarikçi buluşması konferansında tedarikçi sıralamasında ilk 4 firma içine girmenin kendileri için büyük bir onur olduğunu söyledi. En kaliteli ürün sunan tedarikçilerden biri olmanın kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini de belirten Özer, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sektöründe en iyi olmak için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bu başarının şirketlerinin 65 yılı aşkın tecrübesi ile kalite standartlarına olan bağlılığının ve her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışmasının bir sonucu olduğuna dikkat çeken Özer, “Bu bağlamda müşterilerimiz ile olan iş birliklerimizi daha da güçlendirmek ve onların

ihtiyaçlarını en mükemmel şekilde karşılamak için ekibimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Başta bizi bu başarıya layık gören değerli müşterimiz Iveco olmak üzere, bizden desteklerini esirgemeyen tüm tedarikçilerimize, kalite standartlarına olan bağlılıkları ve yenilikçi yaklaşımları ile bu başarımızın mimarı olan değerli çalışanlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

6 kıtada 70’i aşkın ülkeye ihracat

65 yılı aşkın sektör tecrübesi olan Tiryakiler Şirketler Grubunun otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketi Tirsan Kardan, global pazarda kardan mili ve yedek parça üreticileri arasında lider olarak yer alıyor.

Manisa’da bulunan yönetim, AR-GE merkezi ve üretim tesislerinde, yüksek kalite standartlarındaki ürün yelpazesi, nitelikli iş gücü ve yüksek üretim kapasitesi ile otomotiv sanayisine özel çözümler sunuyor. Ürün geliştirmeden üretime, satıştan satış sonrası hizmetlere kadar tüm çözümleri kendi bünyesinde barındırıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın lider kardan mili üreticilerinden olan Tirsan Kardan, toplam 60 bin m2 üretim alanına sahip entegre üretim tesislerinde, 1,5 milyon şaft üretim kapasitesi ile hafif ticari, ağır ticari, otobüs, otoyol dışı araçların ve endüstriyel uygulama alanlarının kullanımına uygun üretim gerçekleştiriyor. Türkiye ve Dünya’daki OEM ve OES müşterilerimizin onaylı tedarikçisi konumunda yer alıyor.

Tirsan Kardan, Mercedes-Benz, Ford Otosan, Volkswagen, Volvo, A.Isuzu, Iveco, Otokar, Temsa, FNSS gibi dünyanın önde gelen markaların doğrudan tedarikçisidir.

6 kıtada 70’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Tirsan Kardan, yüksek teknolojili, dayanıklı, güvenilir, uluslararası kalite standartlarına uygun ve çevre dostu ürünler üretmeye devam ediyor. Pazarın ve müşterilerinin ihtiyacına göre lokal montaj, lokal depo yönetimi veya benzeri uygulamalar ile hareket eden Tirsan Kardan, bugün lokal olarak Türkiye, İtalya ve Mısır’da üretim ve montaj yapıyor. Müşterilerine tam zamanında, hızlı, etkin ve JIS hizmet verebilmek için Amerika, Almanya ve İtalya’da lojistik depo faaliyetlerini yürütüyor.

Yorum Yaz