Trimble Tekla 2021 yapısal BIM yazılım sürümünü duyurdu

Trimble Tekla 2021 yapısal BIM yazılım sürümünü duyurdu
Trimble Tekla 2021 yapısal BIM yazılım sürümünü duyurdu Trimble Tekla 2021 yapısal BIM yazılım sürümünü duyurdu

Trimble, Tekla 2021 Yapısal BIM Yazılım Çözümlerinin Sürümünü Duyurdu; Yeni Sürümler Gelişmiş Kullanılabilirlik, Veriye Dayalı İş Akışları ve Gerçek Zamanlı İşbirliği Sağlıyor. 

haber arası detay

 

SUNNYVALE, Kaliforniya , 17 Mart 2021 / PRNewswire / - Trimble (NASDAQ: TRMB ), bugün Tekla ® yazılım çözümlerinin inşa edilebilir Yapı Bilgi Modellemesi (BIM), yapı mühendisliği ve çelik imalat yönetimi için en son sürümlerini tanıttı - Tekla Structures 2021 , Tekla Structural Designer 2021, Tekla Tedds 2021 ve Tekla PowerFab 2021. Yeni Tekla yazılım özellikleri ve geliştirmeleri, tüm proje aşamalarında veriye dayalı, işbirliğine dayalı ve bağlantılı iş akışlarını güçlendirmeye devam ediyor. 

Trimble'ın yeni Tekla 2021 İskele Araçları, müşterilerin iskele sistemlerini planlamasına ve detaylandırmasına ve iskele sistemlerine erişmesine yardımcı olarak detaylandırma işini daha otomatik, doğru ve verimli hale getirir.
Tekla Structures 2021  , ön yatırımı azaltabilen ve yıllık yazılım çözümleri aboneliğiyle lisans ihtiyaçlarını dengeleme esnekliği sağlayan üç yeni abonelik seçeneği sunar. Esnek abonelik seçenekleriyle, kullanıcılar ihtiyaçlarına göre uygun Tekla Structures aboneliğini seçebilirler:

Carbon : modelleri görüntülemek ve proje paydaşlarıyla işbirliği yapmak için
Grafit : yapılandırılabilir, akıllı BIM ve yapısal dokümantasyon oluşturmak için
Elmas : tasarım, detaylandırma ve imalat için
Tekla Structures'ın en son sürümü ayrıca, daha verimli iş akışları için kullanıcı deneyimini basitleştiren iyileştirmeler, iyileştirmeler ve yeni özellikler, proje ekipleri arasında artan üretkenlik ve işbirliği, aşağıdakiler dahil: 

Gelişmiş çakışma algılama ve klonlama araçlarıyla basitleştirilmiş değişiklik yönetimi
Ürün içi rehberlik ve yerelleştirme ile daha iyi kullanılabilirlik
Çizim ve nesne işleme iyileştirmeleriyle daha hızlı, daha doğru modelleme ve modelleme iskelesi dahil olmak üzere çeşitli modelleme görevleri için yeni uzantılar
IFC ve diğer formatlar için iyileştirmelerle birlikte daha fazla birlikte çalışabilirlik, Trimble Connect ™ işbirliği platformuyla daha derin entegrasyon ve Tekla Model Paylaşımı için devam eden geliştirmeler
Tekla Structural Designer 2021  yapısal analiz ve tasarım yazılımı, betonarme yerinde dökme betonun daha verimli modellenmesi ve levhalar, temeller, kirişler, kolonlar ve duvarlar dahil olmak üzere takviye çubuklarının Tekla Structures'a aktarılması için "tasarımdan ayrıntısına kadar iş akışını" sunar. . Yeni bir karbon hesaplayıcı, tasarım sırasında bir yapının somutlaştırılmış karbon etkisini anlama ve en etkili, sürdürülebilir ve uygun fiyatlı seçeneği belirlemek için alternatif planları karşılaştırma yeteneği sağlar.

Tekla Tedds 2021 yapısal analiz ve tasarım hesaplama yazılımı, çoklu tasarım kodlarını karşılamak için taban plakası, prekast içi boş çekirdek levha, beton temel ve ahşap raf yükleri dahil olmak üzere yeni ve geliştirilmiş hesaplamalar sunar. 

Tekla PowerFab 2021 çelik üretim yönetim yazılımı, görsel gösterge tablosu raporlama, verileri filtreleme ve düzenleme için gelişmiş seçenekler ve atölyede otomatik makine talimatı için sürekli iyileştirmeler sunar. Ek olarak, Viewpoint'in ViewpointOne  bağlantılı inşaat yönetimi paketiyle genişletilmiş entegrasyon , Tekla PowerFab'dan Kuzey Amerikalı kullanıcılar için Viewpoint'e satın alma ve envanter verilerinin akışını kolaylaştırır.

Kullanılabilirlik

Daha fazla bilgi edinmek ve Tekla 2021 sürümlerini indirmek için şu adresi ziyaret edin:  www.tekla.com/2021 .

Basın resimleri 

Trimble İnşaat Hakkında

Trimble, tüm mimari, mühendislik ve inşaat (AEC) endüstrisini kapsayan çözümlerle inşaatın dijital dönüşümünü yönlendiren teknoloji, yazılım ve hizmetler geliştiriyor. İnşaat yaşam döngüsü boyunca ekipleri güçlendiren Trimble'ın yenilikçi yaklaşımı, paydaşlar, ekipler, aşamalar ve süreçler arasındaki koordinasyonu ve işbirliğini geliştirir. Trimble'ın Bağlantılı İnşaat stratejisi, kullanıcılara sınıfının en iyisi çözümler ve ortak bir veri ortamı ile operasyonlarının kontrolünü sağlar. Trimble, işi otomatikleştirerek ve iş akışlarını dönüştürerek, inşaat profesyonellerinin üretkenliği, kaliteyi, şeffaflığı, güvenliği, sürdürülebilirliği iyileştirmesini ve her projeyi güvenle teslim etmesini sağlıyor. Daha fazla bilgi için, ziyaret:  construction.trimble.com .

Trimble hakkında

Trimble, fiziksel ve dijital dünyaları birbirine bağlayan ürünler ve hizmetler sunarak dünyanın çalışma şeklini dönüştürüyor. Konumlandırma, modelleme, bağlanabilirlik ve veri analitiğindeki temel teknolojiler, müşterilerin üretkenliği, kaliteyi, güvenliği ve sürdürülebilirliği iyileştirmesine olanak tanır. Amaca yönelik ürünlerden kurumsal yaşam döngüsü çözümlerine, Trimble yazılımı, donanımı ve hizmetleri tarım, inşaat, jeo-uzamsal ve ulaşım gibi sektörleri dönüştürüyor. Trimble (NASDAQ: hakkında daha fazla bilgi için TRMB ), ziyaret: www.trimble.com .

GTRMB

KAYNAK Trimble


İlgili Bağlantılar
http://www.trimble.com

Yorum Yaz