TÜGİAD Ege TBMM’de görüşmelerde bulundu

TÜGİAD Ege Şubesi yönetimi Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Ulu Önder Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak ve Atatürk Anı Defteri’ni imzalayarak başlayan Ankara turunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekilleri ile görüşmeler yapıldı. TÜGİAD Ege Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Melih Sebastien Durmuş, Ankara’da Ak Parti, CHP, İyi Parti milletvekilleri ile güncel ekonomik konuları görüştüklerini ifade ederek, iş dünyası olarak beklentileri de aktardıklarını söyledi. 

 

TÜGİAD Ege Şubesi Ankara’da önce Anıtkabir’e giderek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk koyarak anı defterini imzaladı. Sonrasında TBMM’ye geçen TÜGİAD Ege Şubesi heyeti önce TBMM İdare Amiri, Ak Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ile görüştü. Sonrasında TBMM Kit Komisyonu Başkanı Ak Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile iktidardan beklentileri değerlendiren TÜGİAD Ege Şubesi heyeti, daha sonra CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakıroğlu ve İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile görüştü.  Ankara’da çok ilgiyle karşılandıklarını ifade eden TÜGİAD Ege Başkanı Durmuş, “İktidar vekillerine iktidardan beklentilerimizi aktardık.  Muhalefet parti vekillerine ise beklentilerimizin takibi ve meclise aktarım noktasında destek istedik. Tüm vekillerimiz ile son derece verimli toplantılar gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte bu ziyaretleri tekrarlayacağız” diye konuştu.

TÜGİAD hakkında

1986 Yılında kurulan Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), Türkiye’de genç işadamlarının en geniş profilde bir araya geldiği ilk ulusal ve tek uluslararası yetkinliğe sahip dernektir. Otomotiv yan sanayi, inşaat – yapı malzemeleri, tekstil, turizm, gıda – tarım – hayvancılık, enerji – yeşil ekonomi, kimya, maden – metal işleme, makine – imalat sanayi, mobilya – kerestecilik, lojistik, bilgi teknolojileri, medikal ekipmanlar, finansal hizmetler – danışmanlık, dış ticaret ve diğer hizmetler başta olmak üzere farklı sektörleri temsil eden 21 – 45 yaşları arasında 850 genç girişimci üyesi ile TÜGİAD bugün, 500 bin kişilik bir istihdam gücünü ve yaklaşık 18 Milyar Dolarlık bir ihracat hacmini temsil etmektedir.

Yorum Yaz