Uzun menzil fotogrametrik drone 300 dakika uçuş süresine sahiptir.

Uzun menzil fotogrametrik drone 300 dakika uçuş süresine sahiptir.
haritalama için uygun olan ortalama 25 m / s hızında uçarken 418KM uçabilir.

Uzun menzil , dayanıklı fotogrametrik VTOL kendi kulvarında lider konumdadır. VTOL'un hidrojenle çalışan versiyonu, lityum pil versiyonunun iki katından fazla olan 300 dakikalık dayanıklılığa sahiptir. Bu, iş verimliliğini büyük ölçüde artırabilir ve maliyetleri düşürebilir. DJ25, tüm uzun mesafeli denetimler ve geniş alan ölçme ve haritalama için uygun olan ortalama 25 m / s hızında uçarken 418KM uçabilir.

haber arası detay

 

Düşük Gürültü, Titreşim Yok

Hidrojen yakıt hücresi enerji üretimi, kimyasal reaksiyonlarla elde edilir. Yağla çalışan versiyonla karşılaştırıldığında, hidrojenle çalışan versiyonun gürültüsü düşüktür ve güç üretimi sırasında titreşim yoktur. Çeşitli görev ekipmanlarını yüklerken kararlı ve etkilidir ve motor titreşiminin neden olduğu kısaltılmış hizmet ömrünün eksikliklerini azaltır. Yangın acil durum, denizcilik ve sınır denetimleri için uygundur.

  
Rahat ve verimli yakıt ikmali

DMI, hidrojen şarjı ve dağıtım hizmetleri sağlar. Müşterilerin, görevlerine devam etmek için yalnızca hidrojen tankını değiştirmeleri gerekir.
Yakıt hücresinin kullanımı sırasında düzenli bakım ve parça değişimine gerek kalmaz, bu sadece kullanım maliyetinden değil, aynı zamanda zamandan da tasarruf sağlar.

Çalıştırması Kolay

Elde taşınabilir tablet, taşınabilir yer kontrol istasyonu, araca monteli / temel yer kontrol istasyonu vb. Dahil olmak üzere çeşitli uçuş kontrol seçenekleri sunuyoruz.

  
Uyarlanabilir İzleme / Haritalama Yükü

MG-202 pan-head kamera, gelişmiş bir 50x kayıpsız fotoelektrik zoom kamera ve hedef bölgede 24 saat keşif ve gözetleme yapabilen bir kızılötesi kamera ile donatılmıştır. CA102, 5.6 / 35 lense sahip 35 mm tam çerçeve Exmor R CMOS ™ arkadan aydınlatmalı görüntü sensörüne sahiptir. Dört açılı sönümleme şeması en yüksek doğruluğu ve en iyi sonuçları sağlar. CA-503, hafif, küçük boyut, makul odak uzaklığı, yüksek uyumluluk ve düşük bakım maliyeti özelliklerine sahiptir. Aynı anda beş POS bilgisi çıkarabilir, her kameranın poz verilerini doğru bir şekilde kaydedebilir ve haritalama sonuçlarının doğruluğunu artırabilir.

Yorum Yaz