Yayla Agro Gıda inovatif ürünleriyle WorldFood İstanbul'da

Yayla Agro Gıda inovatif ürünleriyle WorldFood İstanbul'da
Yayla Agro Gıda, Niğde’de açmaya hazırlandığı 3. fabrikası ile yeni ürünlerle seriyi genişletmeye hazırlanıyor.
Yayla Agro Gıda inovatif ürünleriyle WorldFood İstanbul'da

Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul, 30. kez kapılarını açtı. Yoğun katılımın olduğu fuarda gıda ve bakliyat sektörünün lider firmalarından Yayla Agro Gıda, inovatif ürünleri ile fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.

haber arası detay

 

Önemi günden güne artan gıda sektörünün nabzı TÜYAP’ta düzenlenen World-Food İstanbul’da atıyor. Sektördeki son gelişmelerin yakından izlenebildiği fuar B2B görüşmelere ev sahipliği yapan yönüyle de katılımcılardan yoğun ilgi görüyor. Uluslararası katılımcı ve ziyaretçi profili ile dikkat çeken organizasyon; perakendecileri, toptancıları, özel ithalatçıları ve çok sayıdaki gıda ve içecek sektörü oyuncusunu bir araya getiriyor.

Gıda sektöründe inovatif üretim anlayışıyla farklılaşan Yayla Agro Gıda, zengin ürün gamıyla fuarın en çok ilgi gören stantları arasında yer aldı. Klasik bakliyat ürünleri, gurme ürün serileri, hemen tüketmeye hazır “Yemek Hazır” ürünleri ve Global markası Legurme ürünlerinin sergilendiği stant fuar ziyaretçilerinin uğrak yeri oldu. 

Fuar kapsamında Güvenilir Ürün Platformu tarafından 30. WorldFood İstanbul ev sahipliğinde düzenlenen törene katılımı ve ürün güvenliği konusunda sektöre yaptığı katkılardan dolayı Yayla Agro Gıda’ya teşekkür plaketi sunuldu.

Salata Hazır ile üç farklı lezzet sunuyor

Bu yıl pazara sunduğu  “Salata Hazır” serisi ile ilgili güzel geri dönüşler alan Yayla Agro Gıda, Niğde’de açmaya hazırlandığı 3. fabrikası ile yeni ürünlerle seriyi genişletmeye hazırlanıyor. Yoğun hayat temposunda sağlıklı çözümlere pratik bir şekilde ulaşmak isteyenler için hayatı kolaylaştıran ürünler sunan Yayla Agro Gıda katkısız, koruyucusuz, ev yemeği tadında lezzetleri soğuk zincirine ihtiyaç duymayan BPA’sız özel ambalajlarda sunuyor.

Yayla Agro Gıda, yine Türkiye’de bir ilk olan Salata Hazır ürün ailesini tüketicilerin beğenisine sundu. Fuarda da bu lezzeti deneyimleyen ziyaretçiler, yeni seriye tam not verdi. Yemek Hazır’dan sonra “Salata Hazır” diyen Yayla, “Aç Ye” kategorisinde yer alan üç farklı lezzetteki salata çeşidi ile sağlıklı beslenmeyi herkes için kolaylaştırıyor. Doğal lif, protein ve mineral kaynağı ürünler, vegan olmaları yanında kilosuna dikkat edenler için düşük kalori değerleri ile öne çıkıyor. İstediğiniz her yerde Salata Hazır’ın acı, tatlı ve ekşi lezzetlerinin tadına varmak için tek yapmanız gereken paketi açmak ve içinde yer alan kaşık ile afiyetle yemek. Hafif, doyurucu ve serinletici lezzetler arayanlar için çok iyi bir alternatif olan salataya yepyeni bir yorum getiren Yayla Salata Hazır, üç farklı çeşidi ile raflarda da yerini aldı. Tüm damak zevkleri için ayrı bir karışım barındıran seri, “Salata Hazır Tatlı Miks”, “Salata Hazır Ekşi Miks”, “Salata Hazır Acı Miks” ten oluşuyor. Yeni iş birlikleri için önemli fırsatlar barındıran Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı - WorldFood İstanbul 4 Eylül 2022 Pazar gününe kadar ziyaret edilebilir.

Yorum Yaz