Atmos UAV Türkiye'deki resmi distribütörü olarak Pin Teknik'i atadı.

Atmos UAV Türkiye'deki resmi distribütörü olarak Pin Teknik'i atadı.
Türk ekibi, yüksek kaliteli hizmetleri ve tecrübesiyle son on beş yılda büyük bir popülerlik kazandı.

Ölçme ve haritalama uygulamaları için yüksek kaliteli VTOL sabit kanatlı uçaklar geliştiren, hızla büyüyen Hollandalı drone üreticisi Atmos UAV, küresel bayi ağını daha da genişletiyor ve Pin Teknik ile bir dağıtım anlaşması imzaladı. Pin Teknik, Marlyn drone'larının Türkiye'deki dağıtımından sorumlu olacak ve operatörlere yardım ve birinci sınıf bakım hizmetleri sağlayacak.

haber arası detay

 


Pin Teknik , lokasyon bazlı verinin öneminin ve değerinin gün geçtikçe arttığı bir dünyada , tecrübeli ve güçlü teknik kadrosu ile hem satış öncesi hem de satış sonrası destek vererek iş ortakları için daha doğru verilerin üretilmesine katkı sağlıyor. takım. Türk ekibi, yüksek kaliteli hizmetleri ve tecrübesiyle son on beş yılda büyük bir popülerlik kazandı.
Pin Teknik Genel Koordinatörü Murat Özkan, “Ekibimizin en değerli ilkeleri kalite ve güvenilirliktir” dedi. “Onları takip etmek için, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayabilen üst düzey anket çözümleriyle donatılmış olmamız gerekiyor. Bu nedenle, Marlyn VTOL drone'u ürün sunumumuza gurur verici bir katkı olarak görüyoruz ”dedi.

Marlyn VTOL drone'u ürün teklifimize gurur verici bir katkı olarak görüyoruz
Pin Teknik Genel Koordinatörü Murat Özkan Atmos UAV'da İş Geliştiricisi James McLachlan, "Etüt konusunda son derece deneyimli bir ekiple desteklenen Pin Teknik, dünya çapındaki ortaklarımızı seçmeye geldiğinde tüm gereksinimlerimizi karşılıyor" yorumunu yaptı. "Yunanistan ve Fas'taki son işbirliklerimizin yanında, Pin Teknik EMEA'daki ağımızı daha da güçlendirecek".
Pin Teknik, Yunanistan ve Fas'taki son işbirliklerimizin yanında, EMEA'daki ağımızı daha da güçlendirecek
James McLachlan, Atmos UAV Marlyn , haritalama ve ölçme için ilk tam otonom hibrit (VTOL ve Sabit kanatlı) drone'dur. Her iki dünyanın en iyilerini bir araya getiren patentli tasarımı ile Marlyn, her yerden dikey olarak kalkış yapabilir ve profesyonel kullanıcılar için hızlı ve verimli bir şekilde yüksek kaliteli çıktılar üretebilir. Sınıfındaki tek drone (İHA), sert ve rüzgarlı koşullarda performans gösterecek şekilde üretilirken, kolayca değiştirilebilen çoklu yük kapasitesi operatörlere benzeri görülmemiş bir esneklik sağlar.
Seul (Kore) üzerinde uçan Marlyn VTOL Sabit Kanatlı Drone'un İllüstrasyonu


ATMOS UAV BV hakkında
2013 yılında kurulan ATMOS, profesyonellerin jeo-uzamsal verileri zahmetsizce toplamasına ve doğru ve bilinçli kararlar vermesine olanak tanıyan üst düzey hava araştırması ve veri toplama dronlarının tasarım ve üretiminde uzmanlaşmış Delft (NL) merkezli bir şirkettir.

Amiral gemisi drone modeli Marlyn, geleneksel sabit kanatlı bir uçağın yüksek performansını çoklu motorların esnekliğiyle birleştiren dünya çapında benzersiz bir tasarıma sahiptir. Şirket, patentli teknolojileri ile haritalama, inşaat, madencilik, tarım, çevre ve ilgili uygulamaları hedefliyor. Şirketin hızlı büyümesini kolaylaştırmak için ATMOS şu anda ekibi genişletmek ve üretimi büyütmek için yeni yetenekleri çekiyor.
Yer : Hangaargebied, Marinevliegkamp 356, 2236 ZZ Valkenburg, Hollanda
Telefon : +31 (0) 15744 0321
E-posta : [email protected]
Pin Teknik Hakkında
ESurvey'in (dünyanın en büyük GNSS üreticilerinden biri) Türkiye'nin yetkili distribütörü olan Pin, 15 yıllık tecrübe ve teknik bilgi birikimiyle iş ortaklarına kaliteli ve yenilikçi ürünler sunmaktadır. 
Pin Teknik, iş ortaklarının dünya trendlerini ve beklentilerini sürekli takip etmekte, uzman kadrosu ile tüm GNSS entegrasyonları ve hassas konumlandırma ihtiyaçları doğrultusunda hızlı çözümler sunmaktadır.

Yer : Ata Mah. Kabil Cad. No: 128/22 06460 Cankava, Ankara
Tel : (+90) 312475 02 40
Email : [email protected]

Haber Kaynak: https://www.atmosuav.com/news/atmos-uav-appoints-pin-teknik-as-its-official-distributor-in-turkey

Yorum Yaz