Fotogrametri yazılımı Pix4d yeni logosunu sundu

Fotogrametri yazılımı Pix4d yeni logosunu sundu
Pix4d yeni logosu ile 10. yılını kutladı
Fotogrametri yazılımı Pix4d yeni logosunu sundu

Fotogrametri yazılımı Pix4d kuruluşunun 10.yılında köklü değişim yaparak logoda yeniliğe gitti. Pix4D 10. yıl dönümünü kutlarken, geliştirmenin bir sonraki aşaması için yeni bir logonun tanıtımını yapıyoruz.

haber arası detay


Bugün Pix4D tarihindeki en heyecan verici günlerden biri: 10. yıl dönümümüz. İnanılmaz bir on yıldır, fotogrametrinin ön saflarında yer alıyoruz, dünya çapında on binlerce kullanıcıya drone, uçak veya elle yakalanan görüntüleri kullanarak veri toplama ve 3D modeller oluşturma yetkisi veren yazılımlar yaratıyor ve sunuyoruz.

Pix4D, 2011 yılında dünyanın en iyi teknik üniversitelerinden biri olan EPFL'den çıkarak başladı. Tek bir ürünle başlayarak, Pix4UAV, Pix4D, profesyonel ölçmenin sınırlarını zorlamak için dronları ve İHA'ları fotogrametri ile birlikte kullanmanın inanılmaz yeteneklerini tanıdı ve bunlardan yararlandı.

Şimdi, 10 yıl sonra, Pix4D, ölçmeden tarıma, kamu güvenliğine, denetime ve inşaata kadar uzanan 14 farklı ürüne sahip. Yalnızca 2020'de müşterilerimiz için 5 heyecan verici yeni ürün çıkardık. Fotogrametri ve İHA'larla mümkün olanın sınırlarını zorlamak için müşterilerimiz ve drone sağlayıcılarımızla birlikte çalışıyoruz. PIX4Dsurvey veya PIX4Dcatch gibi daha yeni ürünler, drone'larla çalışmanın ötesine geçerek elde taşınabilir cihazlara ve donanıma kadar uzanıyor. Yazılımımız düzinelerce drone ile uyumludur ve yüzlerce sektöre uygulanabilir, topluluğumuz için işleri daha kolay, daha hızlı ve daha iyi hale getirir.


Pix4D, İsviçre'nin Lozan kentindeki ilk ofisimizden gelen tek bir yazılımla başladı. Şimdi, benzersiz ve kapsamlı bir ürün portföyü, 10 yıllık deneyimi ve Denver, Madrid, Berlin, Şanghay ve Tokyo'daki yeni ofisleri ile Pix4D, gelecek on yıllık inovasyona geçmenin heyecanını yaşıyor. Bununla birlikte yeni bir logo tanıtmak istiyoruz.

Bu yeni logo, müşterilerimizin kritik ihtiyaçlarını karşılamak için ürün yelpazemizi yenileme ve genişletme kapasitemizi yansıtıyor. Tek bir ürün harikasından çok daha fazlasıyız, ancak en kaliteli hizmet ve destek ve güvenilir sonuçlarla sektörde köklü bir isim. Pix4D büyümeye devam ediyor ve genişleyen portföyümüzü yansıtabilecek yeni bir logo istedik.
Fotogrametri dünyasına yenilik katacak bir sonraki projelerimiz için heyecanlıyız ve ilerlememizi sizinle paylaşmak istiyoruz. En son ürün sürümlerimizi, kullanıcı projelerimizi ve web seminerlerimizi görmek için blogumuz, haber bültenlerimiz ve sosyal medyadan haberdar olun.

"Bizimle çalıştığınız ve son 10 yılda fotogrametri teknolojisinin ön saflarında yer aldığınız için teşekkür ederiz." - Christoph Strecha
Pix4D'nin CEO'su ve kurucu ortağı Christoph Strecha, hem eski hem de yeni kullanıcılarımıza şunu söylüyor: “Bizimle çalıştığınız ve son 10 yılda fotogrametri teknolojisinin ön saflarında yer aldığınız için teşekkür ederiz. Mümkün olduğunu düşündüğümüz şeyin çehresini değiştirdik ve daha önce hiç olmadığı kadar büyük, daha iyi ve daha hızlı araştırdık. On yıllık sıkı çalışma ve araştırmadan sonra, önümüzdeki 10 yıl boyunca birlikte büyümeyi ve gelişmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Yorum Yaz