Artvin'de " Kış Nefesi Ekoturizm Etkliği " yapıldı.

Artvin'de
Ektinliğe Sosyal Medya Fenomenleri de katıldı.
Artvin'de " Kış Nefesi Ekoturizm Etkliği " yapıldı.

Kış Nefesi Ekoturizm Tanıtım Etkinliği; ​Sosyal medya  fenomenleri ve Türkiye Fotoğrafçılar Dernek Üyeleri,  Artvin  Çoruh Ekoturizm güzergahı, Kafkasör Yaylası ve Hatila Vadisi Cam Terasında foto safari yaparak,   Kış Nefesi Ekoturizm  tanıtım etkinliğine katıldı. Fotoğraf ve video çekimi yapan fenomenler, doğal güzelliğe hayran kaldı.

haber arası detay

 

Orman Genel Müdürlüğünün katkılarıyla ilimize gelen sosyal medya  fenomenleri ve Türkiye Fotoğrafçılar Dernek Üyelerini Artvin  Çoruh Ekoturizm güzergahında Orman Bölge Müdürü Dr.Mimar Sinan Özkaya, Bölge Müdür Yardımcısı, İşletme Müdürü ve ilgili şefler karşıladı.Bölge Müdürü Dr.Mimar Sinan Özkaya, Ekoturizm güzergahından florasından, biyolojik çeşitlilik, ormanlık alan ve güzergah boyunca fotoğraflanacak olan bazı önemli noktalar hakkında  bilgi verdi.

Daha sonra katılımcılar  Ekoturizm Güzergahında yürüyüş yaparak anı görüntülediler. Ardından Kafkasör yaylası ve Hatila vadisi cam terasa giderek, Artvin'de Kart postallık kış görüntüleri yakaladılar. Yapılan bu etkinlikten memnun kaldıklarını belirtip, teşekkür ederek ilimizden ayrıldılar.

Yorum Yaz