Gazilerden CHP’li Tugay’a tam destek: “Babası bizimle savaşa katıldı, kendisi de evlat gibi bize emanet”

Gazilerden CHP’li Tugay’a tam destek: “Babası bizimle savaşa katıldı, kendisi de evlat gibi bize emanet”
Gaziler, CHP’li Tugay’ı bağrına bastı: “Babası bizimle savaşa katılmış, kendisi de evlat gibi bize emanet”
Gazilerden CHP’li Tugay’a tam destek: “Babası bizimle savaşa katıldı, kendisi de evlat gibi bize emanet”

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, gazileri ziyaret etti. Gaziler, Tugay’ı sevgi ve saygıyla karşıladı. Tugay, gazilerin yaşayan anıtlar olduğunu, onlara her zaman saygı duyduğunu ve destek olacağını söyledi.

haber arası detay

 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü ile birlikte gazileri ziyaret etti. Dernek başkanları, babası da gazi olan Tugay için övgü dolu sözler söyledi. Tugay, gazilerin kendisini her zaman bir evlat gibi sahiplendiklerini, onlara mahcup olmayacağını, her zaman yanlarında olacağını vurguladı.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, gazileri ziyaret etti. Gaziler, Tugay’ı kucaklayarak karşıladı. Tugay, gazilerin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yaşayan Anıtlar’ olduğunu, onlara her zaman saygı duyduğunu ve destek olacağını söyledi.

 CHP’li Tugay’dan gazilere ziyaret: “Babası bizimle savaşa katıldı, kendisi de evlat gibi bize emanet”

Haber: CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, gazileri unutmadı. Tugay, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. Gaziler, Tugay’ı sevgi ve saygıyla karşıladı. Dernek başkanları, babası da gazi olan Tugay için “Babası bizimle savaşa katıldı, kendisi de evlat gibi bize emanet” dedi.

Tugay, ziyarette yaptığı konuşmada, gazilerin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yaşayan Anıtlar’ olduğunu belirterek, onlara her zaman saygı duyduğunu ve destek olacağını söyledi. Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlenmek istediğini, bu görevi ülkeye ve halka duyulan minnet, saygı ve sevgi için yapacağını ifade etti. Tugay, gazilerin kendisini her zaman bir evlat gibi sahiplendiklerini, bu nedenle onlara mahcup olmayacağını, her zaman yanlarında olacağını vurguladı.

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal da gazilere hitaben yaptığı konuşmada, gazilerin taşıdıkları madalyanın, ülkenin huzurunun ve barışının simgesi olduğunu söyledi. Ünsal, Tugay ile birlikte çalışacaklarını, gazilere yönelik hizmet üreteceklerini kaydetti.

Yorum Yaz