Ödemiş’te İftar Vakti: Başkan Tugay’a Sanatsal Sürpriz

Ödemiş’te İftar Vakti: Başkan Tugay’a Sanatsal Sürpriz
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, iftar yemeğinde öğrencilerden anlamlı bir hediye aldı; birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Ödemiş’te İftar Vakti: Başkan Tugay’a Sanatsal Sürpriz

Kendi imkanlarıyla burs sağladığı öğrenciler, Dr. Cemil Tugay’a iftarda sürpriz bir portre ile teşekkür etti. Ödemiş’te Birlik Beraberlik İftarı ve Anlamlı Hediye : Dr. Cemil Tugay, Ödemiş iftarında öğrencilerin sürpriziyle duygulandı; sosyal projelerle ilgili vaatlerini paylaştı.

haber arası detay

Ödemiş’te Duygusal Bir İftar: Başkan Tugay’a Öğrencilerden Sürpriz

Ödemiş’te gerçekleşen iftar yemeğinde, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, kendi imkanlarıyla desteklediği öğrenciler tarafından sürpriz bir hediye ile onurlandırıldı. Tugay, iftarını ilçe sakinleriyle birlikte yaparken, kendisine ‘Efelerin Ressamı’ Mustafa Ali Kasap tarafından yapılan bir portre takdim edildi.

Birlik ve Beraberlik Mesajları Dr. Cemil Tugay, iftarın manevi atmosferinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. Türkiye’de kimsenin aç veya evsiz kalmaması için çalışacaklarını belirten Tugay, “Bu ülkede kimsenin okulunu okumasına engel olunmaması için çalışmak ve başarmak istiyoruz. Ülkemiz refah içinde insanlarımız mutlu olsun istiyoruz,” dedi.

Sosyal Politikalar ve Vaatler Göreve gelmesi halinde açacağı aşevleri, kent lokantaları, yurtlar ve yaşlı bakım evleri ile sosyal politikaların altını çizen Tugay, halk ekmekler ve ücretsiz alışveriş kartları gibi projelerle halkın mutluluğunu ve ülkenin iyiliğini hedeflediğini ifade etti.

CHP’nin Yenilenme Süreci CHP Parti Meclisi Üyesi Baran Bozoğlu da, partide ciddi bir yenilenme süreci olduğunu ve bu sürecin ülkeye ışık tutacağını söyledi. Bozoğlu, “Başkan adaylarımız size emanet. Sizlerin desteği ile çok önemli projeleri hayata geçireceğiz,” diye konuştu.

Anlamlı Hediye ve Duygusal Anlar İftar programında, Tugay’a öğrenciler tarafından yapılan ve Mustafa Ali Kasap tarafından amorf tuval üzerine karışık teknik ile resmedilen portresi hediye edildi. Bu anlamlı hediye karşısında duygusal anlar yaşayan Tugay, teşekkürlerini sundu. Hediye eden Mustafa Ali Fırtına, Tugay’ın burs desteği ile Ödemiş’teki çocuklara verdiği desteği ve bu desteğin sembolü olarak hediye edilen tabloyu anlattı.

Dr. Cemil Tugay’ın iftar sonrası yaptığı konuşmada, toplumun her kesimine dokunacak sosyal projelerle ülkenin refah seviyesini yükseltme hedefini vurguladığı ve Ödemişli öğrencilerin kendisine gösterdiği bu jestle duygulandığı bir akşam oldu. Tugay’ın seçim kampanyası ve sosyal vaatleri, Ödemiş’te toplumun geniş kesimleri tarafından destek görüyor gibi görünüyor.

Yorum Yaz