Haritahaber.com Google News (Haberler) kaydı tamamlandı

Haritahaber.com Google News (Haberler) kaydı tamamlandı
Haritahaber.com google news ile dünyaya açılıyor.

Haritahaber.com google news (haberler) haber akışını online olarak bu linkten izleyebilirsiniz. Haberler Linki; https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMLegoQswz6q5Aw?hl=tr&gl=TR&ceid=TR%3Atr

haber arası detay

 

haritahaber.com dan tüm Türkiye'de faaliyet gösteren, harita büroları, fotogrametri firmaları, Harita ve fotogrametri yazılım şirketleri, Gps ve Total station satan distribütör firmalar, bayiler ile Fotogrametrik drone, insansız hava aracı satan firmalara  özel reklam haber kampanyası düzenlemiştir. 

Reklam Haber Nedir? Reklam Haber internet reklamcılığında ürün ve hizmetlerin faaliyet ve özelliklerini anlatarak, ve bunu haberler şeklinde yorumlayarak gizli reklam yapma özelliğidir. Google Haberler ( News  )açık yapılan reklamların haber değeri olmadığını bilerek o haberlere yer vermemektedir. Gizli reklam haber yaptıran firmalar google news te çıkmayı başarmaktadır. biz de tüm mesleki firmalara reklam haber kampanyası düzenlik.

haritahaber.com kuruluş amacı; Harita ve kadastro hizmeti veren meslek grupları, Haritacılık sektöründe kullanılıan GPS ve Total Station distibütör firmalar, Fotogrametri alanında kullanılan İnsansız Hava Araçları ve Drone satan distribütör firma ve bayilerin internet ortamında ticaretine ivme kazandırması hedeflenerek, farklı bir formatta ticari haber yapılarak firmaların reklamlarının Türkiye geneline yayılması hefdeflenmiştir.

haritahaber.com güçlü yazılım altyapısı, seo yazılımları sayesinde google algoritmaları kullanılarak Türkiye geneli hedef kitleye anında ulaşmayı hedeflemektedir. Sitemiz  google haberler ( news ) sayesinde firmaların reklam haberlerini hedef kitleye anında ulaştıracaktır. Sitemizin kuruluşu daha çok yenidir... Sitemiz kısa zamanda Türkiye gündemine oturup, Haritacılık meslek ile ilgili kişilere haberler vasıtası ile anında ulaşacaktır. örneğin; sizin yaptığınız iş kolu ile ilgili bir iş yaptırmak isteyen müşteri portföyü google de arama yaptığında , çıkan sonuçlarda eğer sitemizin içinde sizinle ilgili her hangi bir faliyet alanından bahsediliyorsa direk sizin harita bürosu veya firması çıkacaktır. Bazen bu veri işlemeleri google haberler tarafından ülke gündemine taşınarak, çok geniş çapta isminiz kişilerin hafızasına yerleşecektir.

Sitemiz Türkiye genelinde faliyet gösteren harita firmalarının ticari haberlerini yaparak, firmanızın ulaşılabilirliğini artıracaktır. Günümüz teknolojisinde google aramalarda büyük rekabet olmakla birlikte kendi yaptığımız firma web sitelerine müşteriler google arama yöntemleri ile  ulaşılamaz durumdarır.  Ücretli aylık olarak Google Ads çok fazla para yatırarak firmasının reklamı yapılabilmekte, reklamınızın süresi bittiği anda google sizin Türkiye sıralamanızı yine eski kaldığınız yerden başlatmaktadır. Paralı google reklamları da size paranız ölçüsünde hizmet vermektedir. Bizim reklam habercilik yönetemizde firmanız ile ilgili haberler süresiz bir şekilde sitemiz bünyesinde barındırılmaktadır. Aynı zamanda  sitemizden , sizin firma internet sitenize vermiş olduğumuz linkle hizmetlerinize daha hızlı ulaşılabilir olacaksınız.

Nasıl Reklam Gönderebilirsiniz.

1. Yöntem; İster siz reklam haberinizi kendiniz yazıp, en az 3 foto gönderebilirsiniz. biz de sizin göndermiş olduğunuz reklam haberi sitemizde olduğu gibi yayınlarız.

2. Yöntem; işlemeniz ile ilgili hizmetlerinizi bize anlatıp, biz kaleme alarak reklam haber olarak sizi gündeme taşırız.

Reklam HABER vermek için

0 544 608 84 80  nolu telefonu direkt arayıp veya mail post göndererek bize ulaşabilirsiniz.

mail: [email protected]

www.haritahaber.com Olarak Hizmetlerimiz

  • İnsanlı ve İnsansız Hava Araçlarından Çekilen Fotoğraflardan
  • Fotogrametrik Nirengi ölçümü ve blok dengelemesi
  • Hava fotoğraflarından her ölçekte Sayısal Harita üretimi
  • DTM-DEM (Sayısal Yükseklik Modeli) üretimi
  • Ortofoto harita üretimi
  • Fotomozaik görüntüleri üretimi
  • Uydu görüntülerinden faydalanarak Sayısal Harita üretimi
  • Uydu görüntülerinden Ortofoto, Ortomozaik ve TrueOrtho üretimi
  • Uydu görüntüleri yardımıyla sayısal görüntü işleme, görüntü zenginleştirme ve sınıflandırma uygulamaları
  • Stereo Uydu görüntüleri yada Hava Fotoğraflarından DEM üretimi ve Editi
  • Beytullah Yılmaz 0 544 608 84 80

Yorum Yaz