Sony Airpeak ortalama bir insanı devirebilecek rüzgara direnebiliyor.

Sony Airpeak ortalama bir insanı devirebilecek rüzgara direnebiliyor.
Sony Airpeak ortalama bir insanı devirebilecek rüzgara direnebiliyor.
Sony Airpeak ortalama bir insanı devirebilecek rüzgara direnebiliyor. Sony Airpeak ortalama bir insanı devirebilecek rüzgara direnebiliyor.

Sony Airpeak'ten haber var. Şiddetli rüzgara dayanabiliyor. Mayıs ayında piyasaya satışı gerçekleşek olan Sony Airpeak'ten olumlu haber geldi. İnsanı devirecek yüksek hızda , şiddetli rüzgara direnç gösteribiliyor. Hatta çekmiş olduğu video ve görüntülerde titreme bile yaşamıyor.

haber arası detay

 

Sony Airpeak marka endüstriyel dronun daha önce fotogrametri alanında kullanılabirliliği üzerine durmuştuk. Bu testlerden anlaşılacağı gibi fotogrametri de belkide en çok tercih edilecek drone olma yolunda ilerlemektedir.

Japonya Uzay Araştırma Ajansı'nda rüzgar ve rüzgara karışı direnç testleri yapılarak, bu test sonuçları tüm dünya ile paylaşıldı. Test sonuçları oldukça olumlu oldu. Test sonuçlarında Prototipin yaklaşık 20 m / s ye kadar sabit olarak uçuş yapabileceğini gösterdi. bu rüzgar oranı ortalama bir insanı devirebiliecek hıza tekabul etmektedir. Sony Airpeak drone modelini devamlı geliştirmeye niyetli  ve kararlı görülmesi gözden kaçmamaktadır.

 

 

Sony Airpeak drone fotogrametri alanında kullanılabilirliliği için daha önceki haberlerimizi okuyabilirsiniz.

Sony Airpeak Haber 1: https://www.haritahaber.com/sony-airpeak-fotogrametri-sektorune-neler-getirecek_96.html

Sony Airpeak Haber 2 : https://www.haritahaber.com/sony-airpeak-100-megapiksel-drone-ile-atak-yapmaya-hazirlaniyor_27.html

Sony Airpeak Haber 3: https://www.haritahaber.com/sony-airpeak-ten-haber-bekliyoruz_227.html

Yorum Yaz