Sony Airpeak 100 megapiksel drone ile atak yapmaya hazırlanıyor

Sony Airpeak 100 megapiksel drone ile atak yapmaya hazırlanıyor
Sony drone sektörüne Airpeak modeli ile giriş yapacağını resmi internet sitesinde duyurdu.
Sony Airpeak 100 megapiksel drone ile atak yapmaya hazırlanıyor Sony Airpeak 100 megapiksel drone ile atak yapmaya hazırlanıyor

Sony Airpeak 100 megapiksel drone ile atak yapmaya hazırlanıyor. Sony drone sektörüne Airpeak modeli ile giriş yapacağını resmi internet sitesinde duyurdu. Drone sektöründe  büyük atak yaparak hesapları altüst etmek isteyen dünyanın en önemli görüntü sensör üretici sony sürpriz yapmaya hazırlanıyor. 

haber arası detay

internette yayınlanan makalelere göre, 100 megapiksel medium format ve yine yüz megapiksel micro sensörler ile drone sektörüne hızlı girmeyi planlayan sony firması resmi sitesinden de drone sektöründe büyük atak yapacaklarını duyurmuşlar.  Fotogrametrik dengeleme  ve proje yapım aşamalarında orta format makinelerde en iyi sonucu veren Sony Alpha // α7R IV Features  64 megapiksellik sensörü 100 megapiksele çıkartarak , yeni bir fotogrametrik kamera üretilmiş olabilir. drone iha alacaklar önümüzdeki bir kaç ay bekleyip gelişmeleri takip etmesinde fayda görüyorum. demek oluyorki  önümüzdeki günlerde Sony Airpeak 100 megapiksel medium format drone, yine   Sony Airpeak 100 megapiksel micro sensör droneleri haritalama amaçlı kullanmaya başlayabiliriz. 

 

 

Yorum Yaz