YellowScan, Tam Entegre LiDAR Drone Çözümü için Acecore ile İşbirliğini Duyurdu.

YellowScan, Tam Entegre LiDAR Drone Çözümü için Acecore ile İşbirliğini Duyurdu. YellowScan Mapper ve Acecore Zoe, sınıfının en iyisi yüksek doğrulukta nokta bulutu verilerini ve uçuş çok yönlülüğünü tek bir pakette sunmak için bir araya geliyor.

 

Montpellier, Fransa ve Uden, Hollanda – 3 Haziran 2021 – Küresel lider ve yeni nesil İnsansız Hava Araçları (İHA) LiDAR çözümlerinin tasarımcısı YellowScan, Acecore Technologies ile yeni bir ürün işbirliğini duyurdu. veri toplama ve gözetim piyasaları. Bu, iki şirketin piyasaya birlikte çalışacak şekilde yapılandırılmış tamamen entegre bir LiDAR/Drone çözümü sunmak için ilk kez bir araya geldiklerini gösteriyor.

Diğer YellowScan çözümlerinden farklı olarak, YellowScan Mapper, ideal olarak yer seviyesinden 70m yükseklikte uçan tamamen havadan bir LiDAR çözümüdür. Çoğu profesyonel drone'a uyacak şekilde tasarlanmış olmasına ve entegre bir kamera modülüne sahip olmasına rağmen, Mapper'ı Zoe platformundan tam olarak yararlanacak şekilde yapılandırmak için Acecore ile birlikte çalıştık. YellowScan Mapper, genel topografya projeleri için idealdir ve özellikle inşaat mühendisliği, enerji hattı, ormancılık ve arkeoloji görevleri için uygundur. YellowScan Eşleştiricisi, mevcut YellowScan yazılım çözümleri, LiveStation ve CloudStation ile sorunsuz bir şekilde entegre olur ve sistem uçarken nokta bulutu verilerinizi canlı olarak yayınlamayı kolaylaştırır ve uçuşunuzdan hemen sonra anket verilerini kapsamlı bir şekilde işlem sonrası, görselleştirir ve dışa aktarır.

Acecore Zoe, her koşulda performans gösterecek şekilde tasarlanmış çok yönlü bir quadcopter. El yapımı karbon fiber drone, RGB kamera modülüyle YellowScan Mapper'ı 28 dakika boyunca sürekli olarak taşıyacak, 70 metre AGL'ye yükselmesi sadece 90 saniye sürecek ve YellowScan Mapper'ın IMU'sunu başlatacak. İsteğe bağlı lazer kılavuzlu arazi takip modu, Zoe'yi sabit bir yükseklikte tutar ve araştırma alanı boyunca kaliteli bir çıktı sağlar.

YellowScan ile ortaklık arayışı bizim için çok mantıklı, dünya pazarına eşsiz bir destek ve satış sonrası servis seviyesi ile gerçek uçtan uca LiDAR haritalama çözümleri sunmamızı sağlıyor." Acecore Technologies'in kurucusu ve CEO'su Jorrit Linders şunları söyledi:

"Mapper'ın monte edildiği UAV'den bağımsız olacak şekilde tasarlanmış olmasına rağmen, Zoe drone'larının ve Mapper LiDAR çözümümüzün sorunsuz bir şekilde çalıştığından emin olma fırsatı müşterilerimize fayda sağlıyor. YellowScan CTO'su Tristan Allouis, "Her iki şirket de uzun süredir piyasada ve bu benzersiz bir kullanıcı deneyimi anlamına geliyor" dedi.

Fiyatlandırma ve yapılandırma seçeneklerinin tam listesi dahil olmak üzere bu birleşik teklif hakkında daha fazla ayrıntı için lütfen Acecore Technologies veya YellowScan ile iletişime geçin.

Yeni YellowScan Eşleştiricisi, Livox tabanlı UAV LiDAR sistemimizdir.
YellowScan Mapper UAV LiDAR sistemi, DJI destekli bir şirket olan Livox'tan yüksek performanslı bir Livox Horizon lazer tarayıcı ile donatılmıştır. Harika bir nokta yoğunluğuna sahip bu LiDAR sensörü, LiDAR sistemimizin 120m tarama alanı ile 70m AGL'de kolayca uçmasını sağlar.

Mapper'ın nokta yoğunluğundan faydalanırken üretken olmak için dengeli bir 10 m/s uçuş hızı öneriyoruz. Örneğin, 70m AGL, 10 m/s'de uçarken, 3 dakikada 10 ha'yı haritalayabileceksiniz.

YellowScan Eşleştiricisi, başlamak için doğru LiDAR aracıdır. Veri toplamanız hızlı, doğru ve uygun maliyetli olacaktır.

Yorum Yaz