Akça Holding’te Üçüncü Neslin Başarısı

Ege İhracatçı Birlikleri, 2022 yılında en fazla ihracat gerçekleştiren firmayı, en fazla ihracat gerçekleştirendış ticaret sermaye firmasını ve Birlikler bazında en fazla ihracat yapan ilk üç firmayı ödüllendirmek amacıyla “İhracatın Yıldızları ÖdülTöreni” düzenlendi.

Bünyesinde birbirinden başarılı şirketler ve binlerce çalışanıyla ihracatın parlayan yıldızı Akça Holding yeni neslin liderliğinde başarılarını katlayarak sürdürdü. Üçüncü nesil, Holding çatısı altında yer alan şirketlerin geleceğinin de emin ellerde olduğunu gösterdi. Akça Holding şirketlerinden Menderes Tekstil A.Ş. ve Osman Akça Tarım Ürünleri A.Ş., Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nden iki ödülle döndü. 

Ege Tekstil ve Hammaddeleri dalında 1.lik ödülünü kazananTürkiye’nin ilk tam entegre tesisine sahip ev tekstilinin dünya lideri Menderes Tekstil A.Ş.’nin ödülünü Osman Akça aldı. 1955’ten beri üretimini ve işlemesini yaptığı kuru meyve ile adı kaliteyle özdeşleşen, Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip Osman Akça Tarım Ürünleri A.Ş.’nin, Ege Bölgesi’nin en çok ihracat yapan 3’cülük ödülünü ise Ege Kuru Meyve Mamulleri İhracatçılarıBirliği’nden,Osman Göksan aldı.

Fotoğrafaltları: 1-    Akça Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Akça, ödülünü Sabri Ünlütürk ve JakEskinazi’den aldı 2-    Akça Tarım Ürünleri A.Ş.’nin ödülünü Akça Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Göksan, Mehmet Ali Işık ve JakEskinazi’den aldı

 

Yorum Yaz