CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ AV. SEVDA ERDAN KILIÇ'IN BASIN AÇIKLAMASI

CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ AV. SEVDA ERDAN KILIÇ'IN BASIN AÇIKLAMASI
CHP İZMİR MİLLETVEKİLİ AV. SEVDA ERDAN KILIÇ'IN BASIN AÇIKLAMASI

CHP İzmir Milletvekili Av. Sevda Erdan Kılıç’tan vatandaşlara ikinci tur çağrısı: CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu ile ilgili basın açıklaması yaptı.

haber arası detay


CHP İzmir Milletvekili Av. Kılıç’ın açıklaması şöyle: “Sandığa giden, gitmeyen hangi adaya oy vermiş olduğunuz önemli olmaksızın tüm seçmenlerimize seslenmek istiyorum. Atamızın emaneti Cumhuriyetimiz, ikinci yüz yılına girerken bize yüklenen bu tarihi sorumluluğu en iyi şekilde değerlendirmek, vatanımızı layık
olduğu yerlere taşımak bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının görevidir.


Ülkemizin kalkınmasında büyük pay sahibi olan ekonomi, eğitim, sağlık, adalet, tarım, liyakat gibi konulardaki kötüye gidişin farkında olduğunuzu biliyorum. Değişimin size zor geldiğini de biliyorum. Ancak bu ülkenin geleceğine yön verebilmek için sizin desteğinize ihtiyacımız var. İşçi, emekli, memur, çiftçi, öğrenci, genç, yaşlı ne olursan ol; bu değişimin bir parçası olmak geleceğe bırakacağınız en büyük miras olacak. Bu bir dönüm noktasıdır aslında. Doğrunun yanlışa, iyiliğin kötülüğe, bolluğun sefalete, hukukun suçlulara karşı bir zaferi olacaktır. Değişim tam da bunu hedeflemektedir. İlk turda alınan oylar da sandıktan değişim mesajının çıktığını göstermektedir. Gelin ikinci turda 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hep birlikte Çankaya Köşkü’ne çıkartalım. Barışı, sevgiyi, bolluğu, bereketi bu topraklara yeniden getirelim. Teşekkürler Türkiye.”

Yorum Yaz