DAT/EM 3D stereo iş çözümleri için işbirliğini duyurdu

DAT/EM 3D stereo iş çözümleri için işbirliğini duyurdu
DAT/EM 3D stereo iş çözümleri için işbirliğini duyurdu DAT/EM 3D stereo iş çözümleri için işbirliğini duyurdu

Entegre 3D stereo iş yeri çözümleri için işbirliği, Schneider Digital ve DAT/EM Systems International arasında küresel ortaklık duyuruldu. Mayıs 2021'de Anchorage/Miesbach – Anchorage'dan (ABD) yazılım üreticisi DAT/EM Systems International ve Miesbach'tan (Almanya) 3D donanım uzmanı Schneider Digital, en son 3D stereoskopik görüntü teknolojisinin dağıtımı için küresel bir ortaklık anlaşması duyurdu.

haber arası detay

 

Schneider Digital, dünya çapındaki tüm DAT/EM müşterilerine. Bu işbirliği kapsamında, dünya çapındaki DAT/EM ortakları, bundan böyle, müşterilerine 3D PluraView stereo monitörlerini ve Schneider Dijital İş İstasyonlarını eksiksiz fotogrametrik iş yeri çözümleri olarak doğrudan dağıtabilir.

DAT/EM Systems International Genel Müdürü Jeffrey Yates, “Son teknoloji ürünü 3D PluraView ekranlarının Summit Evolution yazılımıyla birleşimi, dünya çapındaki fotogrametristler için stereo görüntülerin en net görselleştirilmesini sağlıyor” dedi. "Artırılmış görme keskinliği, harita derlemesinin daha yüksek doğrulukla daha üretken olmasını sağlar".

Çift ekranlı, pasif stereo 3D PluraView sistemleri, amiral gemisi Summit Evolution Professional dijital stereoplotter dahil olmak üzere tüm DAT/EM ürünleriyle %100 uyumludur. DAT/EM yazılımı ve Schneider Digital fotogrametri donanım ürünleri, terabayt boyutlu görüntülerle bile çalışmak için benzersiz görüntü kalitesi ve en hızlı yanıt süreleriyle en hassas, üretken ve kullanıcı dostu stereoskopik veri yakalama ortamında birleşir.

CEO ve kurucu Josef Schneider, “DAT/EM International ve DAT/EM Europe ile uzun yıllardır çok yakın çalışıyoruz ve GEO-TT uygulamaları alanında ortak kullanıcı topluluğumuza fayda sağlayan güvenilir bir ilişki kurduk” dedi. Schneider Digital'in fotoğrafı. “Yazılım tarafında DAT/EM ile birlikte amacımız, ürettiğimiz fotogrametri iş istasyonları ve 3D PluraView monitörleri için her zaman en iyi fonksiyonelliği ve kaliteyi sağlamak olmuştur ve olacaktır”. Kullanıcı için bu, mükemmel şekilde koordine edilmiş donanım ve yazılım bileşenleri ile tamamen homojen ve entegre bir 3D stereo iş istasyonu çözümü anlamına gelir.

Optimum 3D stereo görselleştirmeye güvenen, profesyonel jeo-uzamsal yazılımlarla uğraşan herkesin masaüstünde kesinlikle titreşimsiz ve gün ışığına uyumlu bir stereo monitöre ihtiyacı vardır. 3D PluraView monitör serisi, gün boyunca yorulmadan, stereoskopik çalışma sağlayan Schneider Digital'in profesyonel çözümüdür. Pasif polarize 3D PluraView monitörler, şu anda tüm 3D ekranlar arasında en yüksek kullanıcı kabulüne ve kullanıcı memnuniyetine sahip 3D stereo monitör sistemidir. piyasada mevcut!

3D PluraView Stereo Monitör, petrol ve gaz endüstrisi, BIM ve 3D şehir modellemesi için Fotogrametri, GIS ve Haritalama, LiDAR, 3D Tarama gibi çok çeşitli GEO / GIS alanlarında gerçek 3D stereo görselleştirme için en uygun çözümdür. . Profesyonel grafik kartlarıyla birlikte PluraView, özel grafik sürücüleri olmadan - esri, Trimble-INPHO, Hexagon, Agisoft, DAT/EM, Terrasolid vb. gibi önde gelen üreticilerin stereo yazılım uygulamalarıyla tak ve çalıştır sistemi olarak uyumludur.

D PluraView monitörleri, son derece rahat, hassas ve piksel doğruluğunda bir çalışma ortamı vaat ediyor. Monitör başına maksimum 4K (3840 × 2160) çözünürlük ve 10 bit'e kadar RGB renk derinliği ile görüntü analizi artık mümkün. Bu çözümle, LCD perdeli gözlüklerle ilgili tüm kullanıcı sorunları geçmişte kaldı. LCD tabanlı aktif görüntü ayrımı, çok daha karanlık ve azaltılmış kontrastlı stereo görüntülerle sonuçlanır. LCD panjurların düşük 60Hz frekansı da gözleri yorar ve operatörün yorulmasına neden olur.

Her 3D PluraView monitör düzeneği, birbirinin üzerine sabit bir açıyla monte edilmiş iki ekrana sahiptir. Her ekran stereo görüntülerden birini tam çözünürlükte görüntüler. İki görüntü, pasif bir polarizasyon filtresi görevi gören, merkezi olarak monte edilmiş ışın ayırıcı ayna tarafından tek, çapraz polarize bir ekranda birleştirilir. Hafif, pasif polarize gözlüklerle bakıldığında, her iki görüntü de tam çözünürlüklü, titreşimsiz, parlak parlak ve kontrast açısından zengin bir stereo görüntüde birleştirilir. Bu teknoloji kombinasyonu, profesyonel kullanım için optimum 3D stereo ekran çözümünü temsil eder.

3D PluraView sistemi, şu anda piyasada bulunan tüm 3D görüntüleme sistemleri arasında en yüksek kullanıcı memnuniyetine ve kullanıcı kabulüne sahiptir! Merkezi ışın ayırıcı stereo teknolojisi 2005'ten beri kurulmuştur ve en son eklenen 4K ekranlar ve geliştirilmiş 10 bit renk derinliği ile mevcut en son teknoloji 3D ekran referansıdır.

Dünyanın her yerinde, silahlı kuvvetler, çeşitli uygulama alanlarında, özellikle 'Geospatial Intelligence' (GEOINT) için ve ayrıca sürükleyici, sanal simülasyon ortamları için dijital, 3D stereoskopik ekranlar kullanır. COTS (ticari kullanıma hazır) alanındaki önemli GEOINT yazılım uygulamaları arasında BAE Systems'den Socet GXP, ESRI'den Collins Sci-X ve ArcGIS Pro ve ayrıca Hexagon, Trimble ve Trimble'dan çeşitli diğer GIS, uzaktan algılama ve fotogrametri uygulamaları bulunmaktadır. Bentley ve diğer yazılım üreticileri tarafından.

Günümüzde ticari olarak mevcut olan nispeten ucuz donanım ve yazılımlarda bile, çok sayıda esnek şekilde yapılandırılabilir kaynak GEOINT uzmanlarının ellerine şimdiden verilmiştir. Dijital, stereoskopik görselleştirme teknolojisi yardımıyla optimum ve verimli bir şekilde gerçekleştirilebilen görevler, C3/C4i ortamındaki klasik GEOINT görevleri, taktik keşif, simülasyon ve sanal eğitim ortamları için gerçekçi bina dokulandırma, 3D gibi aşağıdaki uygulama alanlarını içerir. CBS ortamlarında mekansal veri entegrasyonu, mühimmat temizleme ve operasyon planlaması, uzaktan algılama ve 3D uydu görüntüsü değerlendirmesi veya keşif uçağı kullanımı için stereoskopik video görüntülerinin gerçek zamanlı gösterimi.

DAT/EM HAKKINDA
DAT/EM Systems International®, stereo görüntülerden, nokta bulutlarından ve İnsansız Uçak Sistemleri (UAS) verilerinden 3B arazi ve nesne özelliklerini verimli bir şekilde çıkarmak ve düzenlemek için ürünler geliştirir. DAT/EM, kalite sistemleri kurarak ve sürdürerek, endüstri trendleri ve gelişmelere karşı tetikte kalarak ve her zaman değer, teknoloji ve hizmetle örnek teşkil ederek 500'den fazla müşteriye hizmet vermektedir.

Merkezi Alaska, Anchorage'da bulunan DAT/EM, 1987'den beri dijital haritalama ve fotogrametrik yazılım ve donanım geliştirmektedir. DAT/EM, dünya çapında 70'den fazla ülkede fotogrametrik firmalara, mühendislik şirketlerine ve devlet ve hükümet dışı kuruluşlara hizmet vermektedir. DAT/EM ayrıca dünya çapındaki teknik üniversitelere öğrencilere güncel ve istihdam edilebilir bir beceri seti sunmak için yazılım araçları sağlar.

DAT/EM, DAT/EM'yi yenilikçi ve fotogrametrik haritalama endüstrisinde ön planda tutan teknik, yaratıcı ve stratejik yetenekler kullanır. Uçtan uca bir müşteri deneyimi için DAT/EM, kendi yazılımını geliştirmenin yanı sıra müşterilerine pazarlar ve destekler. DAT/EM Ekibi, son teknoloji çözümler üretme, kalite sistemleri oluşturma ve üstün müşteri hizmetleri sunma konusunda itibar kazanmıştır.

DAT/EM Fotogrametrik Paketi, Summit Evolution™ dijital fotogrametrik iş istasyonunu ve LandScape™ nokta bulutu görüntüleme ve düzenleme araç setini ve Capture™, MapEditor™, Ortho+Mosaic™, Airfield3D™ ve Contour Creator™'ı içerir. DAT/EM Photogrametric Suite'te yeni olan Summit UAS™, özellikleri görüntüleyerek, düzenleyerek ve tanımlayarak UAS verilerini kritik bir şekilde analiz etmeye yönelik bir araç setidir.

DAT/EM Systems International, ileriye dönük dijital haritalama uygulamaları geliştirmeye ve dağıtmaya kendini adamıştır. Müşteriler, geliştirme sürecinin ayrılmaz bir parçasıdır ve önerileri ve özellik isteklerini memnuniyetle karşılarız.

GEOEYE (COĞRAFİ GÖZ ) FOTOGRAMETRİ HİZMETLERİ BALIKESİR

(BALIKESİR) Merkezi Balıkesir'de olan GeoEye Fotogrametri Hizmetleri yerel ve ulusal çapta projelere imza atmaya devam ediyor. Halihazır Harita ve ortofotoları uygun fiyata yapıyoruz; Resmi kurum ve özel firmaların halihazır haritalarını iller bankası halihazır yönetmeliğine uygun olarak profesyonel kadromuz ile yapmaktayız. Belediye Halihazır Harita ve ortofoto Yenilemeleri, Karayolları Yol Projeleri ve sayısal ortofotolar, Şehir ve Bölge Plancılarının geniş ölçekteki halihazır haritalarını ve ortofotolarını, Özel Harita firmalarına uygun fiyata halihazır harita ve ortofotalarını, Orman Bölge Müdürlükleri Meşcere haritaları ve sayısal Ortofoto haritalarını, en hızlı iş bitirme ile yapmaktayız.

İnsanlı ve insansız hava araçlarımız hızlı bir şekilde, profesyonel kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda 30 cm çözünürlük uydu sensörleri hava fotoğraflarından sayısal ortofoto yapmaktayız.

GeoEye ( Coğrafi Göz ) firması olarak Neler Yapmaktayız?
İnsanlı ve İnsansız Hava Araçlarından Çekilen Fotoğraflardan
Fotogrametrik Nirengi ölçümü ve blok dengelemesi
Hava fotoğraflarından her ölçekte Sayısal Harita üretimi
DTM-DEM (Sayısal Yükseklik Modeli) üretimi
Ortofoto harita üretimi
Fotomozaik görüntüleri üretimi
Uydu görüntülerinden faydalanarak Sayısal Harita üretimi
Uydu görüntülerinden Ortofoto, Ortomozaik ve TrueOrtho üretimi
Uydu görüntüleri yardımıyla sayısal görüntü işleme, görüntü zenginleştirme ve sınıflandırma uygulamaları
Stereo Uydu görüntüleri yada Hava Fotoğraflarından DEM üretimi ve Editi

Halihazır harita uygun fiyat ve hızlı iş bitirme için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beytullah Yılmaz ( 0 544 608 84 80 )

İnsanlı Hava Aracı 1/1000 ölçekli sayısal true ortofoto örneğimiz.

İnsanlı Hava aracından çekilen hava fotoğraflarından üretilen 1/1000 ölçekli sayısal halihazır harita örneği

Fotogrametrik halihazır harita üretiminde kullandığımız ekipmanlar.

GeoEye Fotogrametri Hizmeleri firması olarak yerel ve ulusal projelerimiz ile sizlerleyiz.

 

Yorum Yaz