Dijital seçim yaptıracağız.

İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.Aday olduğu günden bugüne seçim bölgesi olan İzmir 1.bölgeyi iki kez dolaşan ve halk ile bütünleşen, projelerini dile getiren Ademhan yaptığı açıklamada;

 

‘’MİLLETİN PARASI MİLLETİN OLACAK’’.
Aday olduğum ilk günden bugüne milletin parası millete harcanacak politikası ile çıktığımız yolda seçim sürecinde seçim ofisi açmak yerine teknolojinin hızla geliştiği dünyamızda bir ilki geliştirerek ‘’METAVERSE’’de Dijital Seçim Ofisi açarak bilginin, bilimin, teknolojinin egemen olacağı bir meclisi hep birlikte yaratmak üzere harekete geçtiğimizi bildirmek isterim


‘’DİJİTAL SEÇİM YAPTIRACAĞIZ’’.
Milletimiz emin olsun ki, biz seçilip içeriye girdiğimizde artık bayrak asma, broşür dağıtma, el ilanlarının yerini ‘’DİJİTAL SEÇİM SANDIKLARI’’ alacak, Günümüz teknolojisini kullanarak online sistem üzerinden oy kullanımı yapılarak hem zaman maliyeti, hem kağıt israfı önlenerek her seçim döneminde harcanan 1 milyar TL’lik parti ödenekleri yerine milletimizin ihtiyacı olan yatırımlara harcanması için var gücümüzle mecliste çalışacağım. 


NEDEN METAVERSE VE BLOCKCHAİN?
İnovasyon ve Creative teknolojilerin çağında yaşıyoruz. Bunu hiçbirimiz inkâr edemeyiz. Eskiden Ana akım medya çalışmaları seçimlerin gidişatını yönlendirir ve hatta sonucunu dahi belirleyebilirdi. Ama artık hangimizin instagram facebook twitter tiktoku yok ki. Bugün dedeler, nineler, çocuklar, gençler, stklar, siyasi partiler ve hatta devletin kendisinin dahi bile sosyal medya mecralarında bir temsiliyeti var. Neden metaverse, neden blockchain sorusunun benim için ilgi cevabı var. İlki günümüz dünyasının nerede olduğunu vurgulamak. Dünyaya yön veren teknolojiler katma değeri yüksek ekonomiler oluşturuyor. Bugün birçok devletten çok daha büyük ekonomileri yöneten şirketler var. Hepsinin ortak noktası teknoloji için yaptıkları Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları. Ekonomik olarak çok sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz. Çare olarak sürekli dış finansmandan bahsediliyor. Dünyanın geri kalanından kopmamak çok önemli, kabul ediyorum. Umut çok önemli, ancak kabul edilmesi gereken gerçekler var. Türkiye kara para cennetine dönüştü. Bu koşullarda uluslararası sermayenin hızlıca Türkiye’ye akmayacağını görmek için müneccim olmaya gerek yok! Önümüzdeki yıllar sürekli uluslararası sermayeyi ikna etmekle geçecek. Elbette düzelecek bu ortam, Türkiye hak ettiği noktaya ulaşacak. Peki, bu dönüşümü beklemeye gücü var mı gençlerimizin? Bir saniye bile kaybetmeye tahammülü kalmadı gençlerimizin, benim de yok! Çözüm geçlerde, çözüm yeni nesilin içinde yaşadığı dünyada. Muhteşem bir genç nüfusa sahibiz. Eski usul dev şirketler bile sürekli kendilerini güncellemeye çalışıyor. Ama hiçbirinde gençliğin dinamizmi, gençliğin hareket kabiliyeti ve gözü kararlığı yok. Yapılması gereken yegâne şey onlara güvenmek ve destek olmak. 

Kocaman ağır sanayi fabrikalarının ürettiği katma değerden kat be kat fazlasını 15 kişilik oyun şirketleri bir kaç yıl içinde üretebiliyor. İnsan kaynağımıza, gençlerimize yatırımın üreteceği ekonomi ve daha önemlisi umut iklimi hiçbir şeye değişilmez. Bunları sadece söyleyip çözüm adresi göstermekle ilgilenmiyorum. Sözlerimi hayata geçirmek için modeller kuracam. İş insanıyım, başlangıç sermayeleri konusunda gençlere destek olacam. Fikirlerini geliştirebilecekleri kuluçkalar kuracam. Yerli sermayeyi bu kalkınma hamlesi için ikna edecem. Meclisi sadece fikir ve sorunları iletmek, duyurmak için değil çözüm modellerini de sunmak göstermek için etkin bir şekilde kullanacağım. İyi uygulama örnekleriyle öncü olacam. Gençlerimiz için umut olacam. İşte bu yüzden metaversete seçim bürosu açtım. Gençlere çağı yakından takip eden bir aday olduğumu göstermek için.


Bir de blockchain meselesi var. Ormanları katledip tonlarca kâğıt üretiyoruz, matbaalarda bir kez göreceğimiz belgelere dönüştürüp kamyonlarla Türkiye’nin her tarafına dağıtıyoruz. 10 binlerce insanı sandıklar başında temsilci olarak topluyor. Emniyet güçlerini teyakkuza geçiriyoruz. Ve bütün bu olanlara rağmen hala güvenliğinden şüphe duyuyoruz. Bütün bu doğa katliamı, enerji ve kaynak sarfiyatını tek bir uygulamayla çözebiliriz. Seçmen iradesini dijital sandıklara yüzde yüz doğrulukta yansıtmak hem daha kolay hem çok daha az maliyetli hem de tamamen güvenli hale getirmenin anahtarı blockchain.

Yorum Yaz