Ferhan Ademhan soruları canlı yayında yanıtladı

12 TV kanalından canlı yayınlanan ve 5 usta gazetecinin katıldığı tarihi canlı yayında İzmir 1.Bölge Bağımsız Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan soruları yanıtladı.


Taner Özgür’ün moderatörlüğünü yaptığı canlı yayında Ege Lobisi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Kaplan,  World Türk Haber Koordinatörü Deniz Doğan, İz Gazete  Genel Koordinatörü Özgür Coşkun, Bir TV program sunucusu Ertuğrul Turan ve Roman Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Haktan Bulut’un sorularını yanıtlayan Ademhan  seçime 4 gün kala  milletvekili seçildiği takdirde en önemli projelerinden biri olan Uyuşturucu ile mücadele  ve SMA’lı bebekler ile çözüm önerilerini dile getirdi.

 KAĞIT İSRAFINA SON VERECEĞİZ!
Seçim maliyeti 1,5 milyar tl. Bu duruma bir son verebilmek için vekil olarak seçildiğim taktirde seçimlerin dijital olarak yapılması için çalışmalar yapacağız. Bu israfa bir son vereceğiz. Bütün işlerimizi telefondan yapabiliyoruz, artık uzay çağındayız. Alanında uzman yazılımcı arkadaşlarımız ile bu konu üzerinde çalışıyoruz.

ÇEŞME LİMANI PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Bugün milletvekili listelerinde turizmden anlayan hiç vekil adayı gördünüz mü?  Ya da listeleri kontrol edin içinizden biri olan aranızda dolaşan birileri var mı?
Çeşme limanı bizim can damarımız. Çeşme Liman Projesi’ni uzmanlarımızla inceliyoruz. Üzerinde çalışıyoruz. Turizm Master Planı içinde devreye alacağız.

KEMERALTI ESNAFI RAHAT BİR NEFES ALACAK!
Kruvaziyer gemilerini yeniden geri getirerek Kemeraltı esnafımız rahat bir nefes alacak. Otellerimizin doluluk oranı artacak .
BAĞIMSIZ BAŞLADIM BAĞIMSIZ BİTİRECEĞİM!
 Meclise girdiğim andan itibaren bir sonraki seçime kadar bağımsız devam edeceğim. Herhangi bir siyasi partiden teklif geldiği taktirde dönüp İzmir halkına soracağım ve referandum yapacağım. Onların oyları ve kararı neticesinde çıkan sonuca göre karar vereceğim.

ŞAKRAN CEZAEVİ REHABİLİTE MERKEZİ OLACAK
İzmir Valiliğinin yapmış olduğu açıklamalara göre İzmir uyuşturucu konusunda ne yazık ki 1. Sırada. Bugün uyuşturucu kullanımı 9 yaşına kadar düştü. Torbacı sayısı 5000’i buldu. Meclise soru önergesi vererek bu konunun üzerine gideceğim.

HALKIN DOKUNDUĞU VEKİL OLACAĞIM!
Gençlerle halı sahada maç yaparken genç gelip dokunup “ Siz gerçekten o vekil misiniz? Hakikaten sen o musun? Yoksa kopyan mı? Bir milletvekili ile mi top oynuyorum” diye sordu. Biz hep halkın içindeyiz. Seçildikten sonra da halkın arasında olmaya, onlar ile dertleşmeye devam edeceğim. Çünkü biz İzmir sevdalısı İzmir’in delisiyiz.


 İDDİA EDİYORUM!
Adaylardan herhangi birisini Çimentepe’de bıraksak Gündoğdu’ya inemezler. İddia ediyorum inerlerse bende bu işi bırakacağım. Akşam İzmir’e gelin İzmirli oluyorsunuz.
 SMA HASTASI BEBEKLERİMİZE UMUT OLACAĞIM!
İzmir’de 7 tane SMA’lı bebeğimiz vardı. Ancak bir tanesi daha melek oldu. 6 tane daha SMA hastası bebeğimiz var. Buradan tüm milletvekili adaylarına sesleniyorum. Gelin bu minik kardeşlerimize umut olalım. Daha öncede ifade ettiğim gibi seçimin maliyeti 1,5 milyar tl bu maliyeti SMA hastası bebeklerimiz için kullanmış olsaydık 6 bebeğimizi de sağlığına kavuşturmuş olurduk.
15 MAYIS SABAHI YEPYENİ BİR HAYATA BAŞLAYACAĞIZ!
 Seçime çok az bir zaman kaldı. Tüm seçmen kardeşlerimize sesleniyorum. Gelin bu seçimde bir deliyi Ankara’ya gönderelim. Seçildiğim takdirde neler yapabileceğimi işte o zaman görün “ diye konuştu.

Yorum Yaz