Gençlik ve Spor Ödülleri Muhteşem Bir Gece ile Sahiplerini Buldu.

Gençlik ve Spor  Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “ Gençlik ve Spor Ödülleri” töreni  gerçekleşti.

 

By İnvest GYO  Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Bayram Keklik’in sponsorluğunda Buca Belediyesi Olimpik Havuz Konferans Salonu’nda gerçekleşen ödül töreninin sunuculuğunu  Ozan Delice üstlendi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Umut Uçar açılış konuşması gerçekleştirdi.

Yılın Başarılı Halk Oyunları Eğitmeni Ödülünü alan Ahmet Can Aslantaş sahne performansıyla misafirlerden tam not aldı. Yılın Cıkış Yapan Rap Sanatçısı Mert Zengin şarkıları ile  gecede unutulmaz anlar yaşattı.

 ÖZGÜR’DEN VEDA KONUŞMASI
 Ödül töreninde duygusal anlarda yaşandı. Geceye katılan Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Vizyon Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özgür konuşma gerçekleştirdi.
 Özgür Konuşmasında;
“  Efendim hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Kıymetli Hanım efendendiler, Değerli Beyefendiler, Aziz Misafirler ;
Normalde bugün 13. Ödül  gecemiz heyecan falan yok diyecektim ama inanılmaz heyecanlıyım. Bu anlamda sürçü lisan olursa affola. Çünkü benim için bitiş arkadaşlarım için başlangıç olan bir gün bugün  19 Mayıs biliyorsunuz büyük önder Atatürk’ün aziz Türk Gençliğine  armağan ettiği bir gün dolayısı ile bizlerde  onurlu,haysiyetli dik durarak 5 yıl boyunca yürütmüş olduğumuz  Ege Bölge Başkanlığını bugün itibariyle Furkan Kayanoğlu kardeşime devrettim. Bizden bayrağı ve sancağı alıp göndere çekecek olan kıymetli kardeşim birazdan sahneye davet edeceğim kendisini ama bunun yanında en acısı  belki üzülerek söyleyeceğim  ama 2005 yılında başlamış olduğumuz  ve hiçbir zaman kalemimizi satmadan  dik durarak hiçbir kimsenin hiçbir oligarkın  arka bahçesi olmadan yazıp çizip konuştuğumuz  medya sektörünü de bugün itibariyle sizlerin huzurunda bırakmış bulunmaktayım.  Onları da Ozan ve Umut Kardeşim’e devrettik. Artık 19 yıllık kariyerimizin sonuna geldik  inşallah başka bir sektörde devam edeceğiz diye nasip ediyoruz tabi ömrümüz  vefa ederse şayet. Tabi benim için üzücü bir olay medyayı bırakmak üzücü bir olay ama  artık çok yorulduk gerçekten çok yorulduk. Yaşam enerjimizi aldılar diyebilirim. Herhangi bir baskı da söz konusu değil bırakmamızda ama her şeyden önce artık gençlerin  ciddi manada birilerinin kapı açması gerekiyordu. Herkes gençliği seviyoruz diyor fakat kimse elinden tutmuyor. Biz inşallah o misyonun temsilcileri olarak  bizden daha küçük olan kardeşlerimize mihmandarlık yaparak kenara çekilip onlara danışmanlık  yapma noktasındayız. Bundan sonra nasıl ki Geskon’u Gençlik ve Spor Konfederasyonu’nu bıraktıksak  dişimle tırnağımla buralara kadar getirdiğim  can uğraş uğraştığım Vizyon Medya Grubu da bugün itibariyle  Umut Uçar ve Ozan Delice kardeşime bırakmış bulunmaktayım.

İnşallah onlar da bayrağı yürütecekler diyelim. O kadar heyecanlıyım ki kalbim çıkacak yerinden ağlamamak için zor duruyorum. Çünkü kolay değil aldık büyüttük buralara kadar getirdik. Vizyon Medya Grup Türkiye’de ve İzmir’de hep ilkleri başardı. Şükür ki bedelini ödedik ama hiçbir zaman yılmadık yılmayacağız da. Bu kardeşlerimize de önderlik yapacağız. Bu gece tabi normal şartlarda aslında ben hep ödül gecelerine dahil oluyordum ama  eksiğiyle kusuruyla hatasıyla  böyle bir gece olacak bu anlamda  da kıymetli kardeşlerim adına da eksik hata olduysa da affola diyelim. Çünkü ben hiç karışmadım bu sefer ilk defa bir gece yapacaklar. Çünkü şunu biliyoruz necip Türk Milleti’nin  Aziz Türk Gençliği’nin şans verildiğinde herkes neler yapabileceğini herkes buradan görsün İzmir’in malumudur.İzmir gençliğinin  neler yapabileceğini kıymetli basın mensuplarımızın önünde de bu gece açıklamış olalım. Gençlik ve Spor Konfederasyonu kadrosu işte bu kadro Türkiye’yi yönetecek gençler bu kadrolardan çıkarak İnşallah Türkiye’mizde mutlu yarınlara mürehfeh yarınlara imza atacaklar diye düşünüyorum.hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum.” Diye konuştu.


Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı olarak atanan Furkan Kayanoğlu’na mazbatası takdim edildi. Kayanoğlu konuşmasında;
“Sevgili Geskon Ege bölge başkanım TANER ÖZGÜR’e ve yönetimine teşekkür ederim. Gençlik ve Spor Konfederasyonu’nun Ege bölgesindeki başarılarını gayet iyi biliyoruz eski dönem Ege bölge başkanvekili görevimi büyük bir onur ve şerefle yürüttüm. Önümüzde uzun bir yol vardı ama artık daha uzun bir yol var Genel Başkanımız Sayın FERİDUN CEVAHİROĞLU’NUN takdiriyle Ege bölge başkanı olarak atanmış bulunmaktayım yeni yönetimim ve ekip arkadaşlarımla Ege Bölgesinde güzel projelere imza atacağız. En kısa sürede teşkilat başkanları ve yönetimimiz ile görüşüp illerimize il başkanlıklarını atayacağız bu çıkmış olduğumuz yolda Allah yardımcımız olsun teşekkür ederim” dedi.
Ünlü sanatçı ve oyuncu Gül Gökçe Korkmaz’da gecede bir videolu mesaj yayınladı.

İşte Ödül Alan isimler;
AHMET CAN ASLANTAŞ    KÜLTÜR-SANAT    YILIN BAŞARILI HALK OYUNLARI EĞİTMENİ
BAHAR ÖREN    MEDYA    YILIN BAŞARILI MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ /  RADYO EGE
HAKTAN BULUT    MEDYA    YILIN EN İYİ GAZETECİSİ / ROMAN HABER AJANSI
MERT ZENGİN    MÜZİK    YILIN ÇIKIŞ YAPAN RAP SANATÇISI
HAKAN TOLDO    GENÇLİK    GENÇLİK ONUR ÖDÜLÜ
FEYZA BOZKURT    İŞ DÜNYASI    YILIN BAŞARILI GİRİŞİMCİSİ
ELİF ALP    KÜLTÜR-SANAT    YILIN BAŞARILI GENÇ TİYATRO OYUNCUSU
HAVVA KARATEKE    SPOR    YILIN BAŞARILI  PİLATES EĞİTMENİ
UZM.DR.DORUKHAN BESİN    SAĞLIK    YILIN BAŞARILI ÇOCUK DOKTORU
SİBEL GÜZEL    KÜLTÜR-SANAT    YILIN BAŞARILI MÜZİK EĞİTMENİ
AYLA ŞİMŞEK    İŞ DÜNYASI    YILIN BAŞARILI DANIŞMANLIK ŞİRKETİ
BAYRAM KEKLİK    İŞ DÜNYASI    YILIN BAŞARILI DANIŞMANI

Yorum Yaz