GRADIVA depremden etkilenen geçlerimizi yalnız bırakmıyor

GRADIVA depremden etkilenen geçlerimizi yalnız bırakmıyor
GRADIVA depremden etkilenen geçlerimizi yalnız bırakmıyor

Yurdumuzu sarsan yıkıcı depremlerin ardından yaralara bir nebze olsun şifa olmak isteyen Gradiva Mücevher,

haber arası detay

 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, depremden etkilenen gençlerin eğitime katkı sağlamak adına önemli bir rol üstleniyor.

 

Dünya Kadınlar Günü, Gradiva için sadece kadınların sosyal, kültürel ve siyasi başarılarının anıldığı değil, aynı zamanda güçlü ve başarılı kadınların farkındalık yarattığı bir gündür. Gradiva Mücevher, bu özel günde, toplumdaki aktif rolü ve duyarlılığı ile bilinen “Gradiva Kadınları” adına EÇEV (Ege Çağdaş Eğitim Vakfı) iş birliği ile depremden etkilenen gençlerin eğitime katkı sağlamayı hedefliyor.

Bu yıl her yıl olduğundan farklı olarak, Gradiva Mücevher EÇEV iş birliği ile yürüttüğü, “Her Çocuk Bir Mücevher Her Mücevher Bir Umut” projesi kapsamında, depremden etkilenen gençlerin eğitimine devam edebilmesi için “Gradiva Kadınları” adına bağışta bulundu.

Gradiva Kadınları’nın toplumdaki rolünü her zaman ön planda tuttuklarını belirten Gradiva Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gezmez, “Bu özel günde Gradiva Kadınları’nın duyarlılığını göz önünde bulundurduğumuzda böyle anlamlı bir projede yer almak isteyeceklerini düşündük. Hep birlikte gençlerimize sevgi ve dayanışma mesajlarımızı iletmek istedik”. dedi.

"Eğitime katkı, Gradiva’nın vazgeçilmez bir prensibi” olduğunu belirten Gezmez: “Bu bilinçle EÇEV ile yıllardır başarılı projelere imza atıyoruz, özellikle ülke olarak içinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde gençlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Milletimize geçmiş olsun dileklerini de ileten Haluk Gezmez, Gradiva Mücevher'in ve Gradiva Kadınları’nın eğitime verdiği önemin altını bir kez daha çizdi.

Yorum Yaz