CHP Adayı Tugay’dan Romanlara Seçim Sözü: Hak Ettiğiniz Hizmeti Alacaksınız

CHP Adayı Tugay’dan Romanlara Seçim Sözü: Hak Ettiğiniz Hizmeti Alacaksınız
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Konak’taki Roman mahallelerini ziyaret ederek, Roman yurttaşların sorunlarını dinledi ve çözüm vaat etti.
CHP Adayı Tugay’dan Romanlara Seçim Sözü: Hak Ettiğiniz Hizmeti Alacaksınız

Romanlar CHP Adayı Tugay’ı Coşkuyla Karşıladı: Bu Şehrin Kaderini Değiştireceğiz; CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, seçim çalışmaları kapsamında Konak’ta Roman yurttaşlarla bir araya geldi. Tugay, Romanların yüreğindeki iyiliği gördüğünü belirterek, İzmir’i hak ettiği daha güzel günlere taşımak için hep birlikte çalışacaklarını ifade etti.

haber arası detay


CHP Adayı Tugay, Romanlara Protokol Sözü Verdi: Asla İhmal Edilmeyeceksiniz
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile birlikte Roman mahallelerini ziyaret etti. Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Roman Dernekleriyle yaptığı protokole sadık kalınacağını ve Romanların sorunlarının çözüleceğini vurguladı.


CHP Adayı Tugay, Romanlara Seçim Sözü: Hak Ettiğiniz Hizmeti Alacaksınız

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, seçim çalışmaları kapsamında Konak ilçesindeki Roman mahallelerini ziyaret etti. Tugay, Roman yurttaşların sorunlarını dinledi ve çözüm vaat etti. Tugay, Romanların hak ettikleri hizmeti alacakları 5 yıllık dönemin başlangıcını 1 Nisan sonrasında hep birlikte kutlayacaklarını söyledi.

Tugay, ilk olarak Konak İsmetpaşa Mahallesi’nde Roman yurttaşlarla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, Roman toplumunun Türkiye’ye örnek olacak şekilde örgütlendiğini ve çok aktif olduğunu belirtti. Tugay, Romanların mağdur ve ihmal edilmiş durumda olduğunu, almaları gereken hizmeti alamadıklarını ifade etti. Tugay, “Benim Büyükşehir Belediye Başkanlığım dönemimde İzmir’deki tüm mahalleler eşit hizmet alacak arkadaşlar. Ben ne kadar Alsancak’taysam, Karşıyaka’daysam, Bornova’daysam, Balçova’daysam, Karabağlar’daysam, o kadar da İsmetpaşa Mahallesi’nde sizlerle beraber olacağım” dedi.

Tugay, daha sonra Boğaziçi ve Emirsultan mahallelerine geçti. Burada da Roman yurttaşların coşkulu karşılamasıyla karşılaştı. Tugay, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile birlikte Roman mahallelerini ziyaret etti. Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Roman Dernekleriyle yaptığı protokole sadık kalınacağını ve Romanların sorunlarının çözüleceğini vurguladı. Tugay, “Büyükşehir Belediyesi’nin Roman dernekleri ile yaptığı protokolü çok iyi biliyorum. Çok doğru bulduğum protokolü, aynen uymaya devam edeceğiz. Amacımız İzmir’in her yerinde işimizi de aşımızı da büyütmek. Romanlar da hak ettiği payı alacak. Asla ihmal edilmeyecekler asla geride kalmayacaklar” diye konuştu.

Tugay, Roman yurttaşlara seçimlerde destek isteyerek, “Biz bu şehrin kaderini değiştirmeye, sorunları çözmeye geliyoruz. Sizin desteklerinizle bunları birer birer çözeceğiz. Kendi mahallenizde huzurla yaşadığınız, işinizin olduğu güzel günleri birlikte kuracağız. O düzen kurulana kadar buraya düzenli olarak gidip gelmek sizin halinizi hatırınızı sormak bizim görevimiz olacak” dedi.

Tugay, ayrıca Erzurum Demokrat Dernekler Federasyonu’nu da ziyaret ederek, Erzurumlu yurttaşlarla da sohbet etti. Tugay, Erzurum’un kültürünü, tarihini, sanatını ve değerlerini İzmir’de yaşattıkları için Erzurumlulara teşekkür etti. Tugay, “Erzurumlu hemşehrilerimiz İzmir’in bir parçası, İzmir’in güzelliği. Erzurumlu hemşehrilerimizle birlikte İzmir’i daha da güzelleştireceğiz” dedi.

 

Yorum Yaz