CHP Ayvalık’ta seçim ofislerini coşkuyla açtı

CHP Ayvalık’ta seçim ofislerini coşkuyla açtı
CHP Ayvalık Belediye Başkanı ve adayı Mesut Ergin, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, CHP Balıkesir milletvekili Serkan Sarı ve CHP Ayvalık ilçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, seçim ofislerinin açılışını coşkulu bir kalabalıkla yaptı.
CHP Ayvalık’ta seçim ofislerini coşkuyla açtı

Mesut Ergin, Ahmet Akın, Serkan Sarı ve Hüseyin Şalmanlı, Ayvalık’ta seçim ofislerinin açılışını yaptı. CHP’li adaylar, Ayvalık’ın Cumhuriyet ve Atatürk sevgisiyle farklı bir yer olduğunu, beş yıllık görev süresinde çok sayıda hizmet ve proje gerçekleştirdiklerini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmak için mücadele ettiklerini söyledi.

haber arası detay

CHP’li adaylar, Ayvalık’ın CHP’li belediyeciliğin güzel örneklerini sergilediğini, sosyal belediyecilik anlayışıyla insan odaklı çalışmalarına devam edeceklerini, Balıkesir’i yaşanabilir, üreten, gelişen, mutlu bir şehir yapacaklarını ifade etti.
CHP’li adaylar Ayvalık’ta seçim ofislerini açtı Ayvalık’ta CHP’li belediyeciliğin farkını gösteren Mesut Ergin, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, CHP Balıkesir milletvekili Serkan Sarı ve CHP Ayvalık ilçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, seçim ofislerinin açılışını yaptı. CHP’li adaylar, Ayvalık’ın Cumhuriyet ve Atatürk sevgisiyle farklı bir yer olduğunu, beş yıllık görev süresinde pandemi, deprem ve ekonomik krize rağmen çok sayıda hizmet ve proje gerçekleştirdiklerini, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’ye kazandırmak için mücadele ettiklerini dile getirdi.


Ayvalık’ta CHP’li adaylar seçim ofislerini açtı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, CHP Ayvalık Belediye Başkanı ve adayı Mesut Ergin, CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, CHP Balıkesir milletvekili Serkan Sarı ve CHP Ayvalık ilçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı, seçim ofislerinin açılışını coşkulu bir kalabalıkla yaptı.

Açılışta konuşan Mesut Ergin, Ayvalık’ın Cumhuriyet ve Atatürk sevgisiyle farklı bir yer olduğunu belirterek, beş yıllık görev süresinde pandemi, deprem ve ekonomik krize rağmen çok sayıda hizmet ve proje gerçekleştirdiklerini söyledi. Ergin, sosyal belediyecilik anlayışıyla insan odaklı çalışmalarına devam edeceklerini, Ayvalık Belediyesi Kreşi, Cihan-Sabahat Şişman Yaşlı Bakımevi, Kırlangıç Sosyal Yaşam Merkezi ve Cennet Tepesi tesisi gibi yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Ergin, 1 Nisan sabahı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olacak Ahmet Akın ile birlikte Ayvalık’a daha çok hizmet getireceklerini, el ele kol kola çalışacaklarını dile getirdi. Ergin, “Buna inancım tam. Her şeyi bir kenara bırakıp bu hedefe odaklanacağız. Ahmet Akın Başkanım buna hazır, evvel Allah Ayvalık olarak biz de hazırız. İşimiz Gücümüz Ayvalık, İşimiz Gücümüz Balıkesir diyoruz. Bu hedefe varmak için birlikte daima ileri diyoruz” dedi.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın da, Ayvalık’ta büyük bir coşku ve sevgiyle karşılandığını, Ayvalık’ın CHP’li belediyeciliğin güzel örneklerini sergilediğini, Mesut Ergin’in başarılı çalışmalarını takdirle izlediğini kaydetti. Akın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni CHP’ye kazandırmak için mücadele ettiklerini, Balıkesir’in hak ettiği hizmetleri sunmak için çalışacaklarını, Ayvalık’la birlikte Balıkesir’in her ilçesine dokunacaklarını vurguladı. Akın, “Balıkesir’in sorunlarını biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. Balıkesir’in enerjisini, potansiyelini, zenginliğini ortaya çıkaracağız. Balıkesir’i yaşanabilir, üreten, gelişen, mutlu bir şehir yapacağız. Bunun için sizlerden destek istiyoruz. Bize güvenin, biz size güveniyoruz. Birlikte başaracağız” diye konuştu.

Açılışa katılan CHP Balıkesir milletvekili Serkan Sarı da, Ayvalık’ın CHP’li belediyeciliğin başarısını gösterdiğini, Mesut Ergin’in Ayvalık’a değer kattığını, Ahmet Akın’ın da Balıkesir’e değer katacağını söyledi. Sarı, “Ayvalık’ta olduğu gibi Balıkesir’de de CHP’li belediyeler görmek istiyoruz. Balıkesir’in kaderini değiştirmek istiyoruz. Balıkesir’in kalkınması, gelişmesi, refahı için Ahmet Akın’ı destekliyoruz. Ahmet Akın, Balıkesir’in umudu, geleceği, güvencesidir. Ahmet Akın’la birlikte Balıkesir’i CHP’ye, CHP’yi Balıkesir’e emanet edeceğiz” dedi.

CHP Ayvalık ilçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı ise, Ayvalık’ta büyük bir seçim zaferi yaşayacaklarını, Mesut Ergin’in Ayvalık’ı daha da güzelleştireceğini, Ahmet Akın’ın da Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağını belirtti. Şalmanlı, “Ayvalık’ta CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz. Ayvalık’ta CHP’li belediyeciliğin farkını gösterdik. Ayvalık’ta Mesut Ergin başkanımızla birlikte yüzde 70 oy alacağız. Balıkesir’de de Ahmet Akın başkanımızla birlikte yüzde 50 oy alacağız. Balıkesir’i CHP’li belediyeciliğin hizmetleriyle tanıştıracağız. Balıkesir’i CHP’li belediyelerle buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından CHP’li adaylar, Ayvalık’ta esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla buluşmalar gerçekleştirdi.


 

Yorum Yaz