CHP’li Buğra Gökçe, 2024’e huzurevi ve esnaf ziyaretleriyle girdi

CHP’li Buğra Gökçe, 2024’e huzurevi ve esnaf ziyaretleriyle girdi
Narlıdere’de huzurevi ve esnaf ziyaretleri yapan Buğra Gökçe: “İzmir’i daha ileriye taşımak için projelerim var”
CHP’li Buğra Gökçe, 2024’e huzurevi ve esnaf ziyaretleriyle girdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe, 2024 yılına sayılı saatler kala Narlıdere ilçesinde huzurevi sakinleri ve esnafla bir araya geldi. Gökçe, yaşlılara çiçek ve hediye vererek onların yeni yılını kutladı. Esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Gökçe, 2024'ün hem ülke hem de İzmir için güzel bir yıl olmasını temenni etti.

haber arası detay

CHP'li Buğra Gökçe, yılın son gününde Narlıdere'de hizmet veren bir huzurevini ziyaret etti. Gökçe, burada merkezde misafir edilen yaşlılarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Huzurevi sakinleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Gökçe, onların öneri ve isteklerini de dinledi. Huzurevine emek veren çalışanlara da teşekkür eden Gökçe, yaşlılara çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

Gökçe, huzurevi ziyaretinin ardından ilçe esnafını da dolaştı. Esnaf ve çalışanlarıyla bir araya gelen Gökçe, bereket dolu bir yıl geçirmeleri dileğinde bulundu. Esnaf ziyaretleri sırasında kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbet eden Gökçe, 2024'ün hem ülke hem de İzmir için güzel bir yıl olmasını diledi. Esnaf ve vatandaşlar da adaylık sürecinde Gökçe'ye başarılar diledi.

Gökçe, yaptığı açıklamada, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu hatırlattı. Gökçe, "İzmir, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri. Bu şehre hizmet etmek için aday adayı oldum. İzmir'in sorunlarını ve potansiyelini çok iyi biliyorum. İzmir'i daha yaşanabilir, daha çağdaş, daha demokratik, daha yeşil, daha sosyal bir kent yapmak için projelerim var. İzmir halkının desteğiyle bunları hayata geçirmek istiyorum" dedi.

Gökçe, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri olduğunu ve bu görevi sırasında İzmir'in birçok alanda önemli yatırımlarına imza attıklarını söyledi. Gökçe, "İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en başarılı belediyelerinden biri. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak yapılacak daha çok iş var. İzmir'i daha ileriye taşımak için yeni vizyonlar, yeni fikirler, yeni enerjiler gerekiyor. Ben de bunları sunmaya hazırım" diye konuştu.

Gökçe, CHP'nin İzmir'de güçlü bir parti olduğunu ve seçimlerde başarılı olacağına inandığını ifade etti. Gökçe, "CHP, İzmir'in kaderini değiştiren bir parti. İzmir halkı, CHP'ye güveniyor ve destekliyor. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. CHP'nin İzmir'de aday belirleme süreci demokratik bir şekilde yürüyor. Partimizin yetkili organları, en doğru kararı verecektir. Ben de partimin kararına saygı duyacağım. Aday gösterilirsem, İzmir halkına hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Aday gösterilmezsem, partimin adayına sonuna kadar destek olacağım" dedi.

Yorum Yaz