CHP'li Kınay, mazbatayı Selvitopu'ndan devraldı. Hedef Karabağlar'ı İzmir'in incisi yapmak.

CHP'li Kınay, mazbatayı Selvitopu'ndan devraldı. Hedef Karabağlar'ı İzmir'in incisi yapmak.
Kınay, Karabağlar'a liyakatli ve eşit hizmetler getireceğini söyledi. Selvitopu'na da emekleri için teşekkür etti.
CHP'li Kınay, mazbatayı Selvitopu'ndan devraldı. Hedef Karabağlar'ı İzmir'in incisi yapmak.

Karabağlar'da Yeni Dönem: Başkan Kınay Göreve Başladı, Kadınların Gücü Ön Planda

haber arası detay

Kınay, "Karabağlar'da 5 yıl içinde kadınların adımları sözleri olacak" dedi. Eşit ve özgür bir belediyecilik anlayışı vadediyor.

Karabağlar'da Yeni Dönem Başladı: Helil Kınay Göreve Başladı!
İhsan Alyanak Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen mazbata törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Karabağlar İlçe Örgütü'ne ve Karabağlar İlçe Seçim Kurulu'na teşekkürlerini sunan Başkan Kınay, mazbatayı Muhittin Selvitopu'ndan devraldı.

Devir teslim töreninde Selvitopu, Karabağlar'a 10 yıl hizmet ettiğini ve Kınay'a başarılar dilediğini söyledi. Kınay da Selvitopu'na teşekkür ederek, "Karabağlar'da liyakatli ve eşit belediyecilik hizmetleriyle de sosyal çalışmalarımızla da adil, özgür, kendi sözlerimizi büyüttüğümüz güzel günleri birlikte yaşayacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Selvitopu, Kınay'a Karabağlar'daki mobilya ustalarının el işçiliğiyle ürettikleri oyma sandık armağan etti. Kınay da armağana teşekkür ederek, "Karabağlar'ın tüm zenginliğini ilçedeki herkesle paylaşacağız. Bu sandığı herkesle büyüterek, vatandaşlarımızla birlikte paylaşacağız" dedi.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Bülent Sözüpek de törende yaptığı konuşmada, "Kadın elinin değmesiyle Karabağlar, İzmir'in incisi ve Türkiye'ye örnek olacaktır." dedi. Sözüpek, Kınay'a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Başkan Kınay konuşmasında, "Sevgili Karabağlar Ailem" diyerek başladı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün verdiği seçme ve seçilme hakkını kullanan bir kadın olmanın gururunu ve onurunu yaşadığını söyledi. Kınay, Karabağlar'da kimsenin öteki ve yalnız hissetmeyeceği, eşit, adil, özgür, yönetime sözünü koyan, beraber yaşayan ve yaşatan bir belediyeciliği ortaya koyacaklarını belirtti.

Kınay, Karabağlar Belediye Başkanı olarak 5 yıl içerisinde Karabağlar'da kadınların adımları sözleri olacağını, gençlerin, çocukların emekçilerin, emeklilerin sözlerini büyüteceklerini ve hayatlarına dokunacaklarını söyledi. Kınay, "Biz kendi geleceğimizi karanlıktan birlikte çıkaracağız." dedi.

Törenin ardından Kınay, CHP Karabağlar ilçe örgütü, Karabağlar Belediye Meclisi üyeleri ve Karabağlarlılarla birlikte Uğur Mumcu Parkı'nda Atatürk büstüne çelenk bıraktı.

Başkan Kınay'ın yeni dönemde Karabağlar'da birçok güzel projeye imza atacağına ve ilçeyi İzmir'de ve Türkiye'de konuşulan bir yer haline getireceğine inanıyoruz.

Yorum Yaz