Hayalini Kitaplaştıran Genç Başkan Adayı

Hayalini Kitaplaştıran Genç Başkan Adayı
Yasin Demirkıran, hayatını ve gençlere verdiği tavsiyeleri anlattığı “İşte O Çocuğun Hayali” isimli romanını imzaladı. Demirkıran, kitabını okuyucularına hediye etti.
Hayalini Kitaplaştıran Genç Başkan Adayı

Türkiye’nin en genç büyükşehir belediye başkan adaylarından Yasin Demirkıran, hayat hikayesini romanlaştırdı. Demirkıran, “İşte O Çocuğun Hayali” isimli kitabını imza gününde okuyucularıyla buluşturdu.

haber arası detay

Genç Başkan Adayının Hayal Dolu Romanı

Yasin Demirkıran, özel kuvvetlerden güzellik merkezine, belediye başkanlığına uzanan hayatını “İşte O Çocuğun Hayali” isimli kitapta anlattı. Demirkıran, kitabını imzalayarak okuyucularına armağan etti.

Yasin Demirkıran, “İşte O Çocuğun Hayali” Kitabını Okuyucularıyla Buluşturdu

Türkiye’nin en genç büyükşehir belediye başkan adaylarından biri olan Yasin Demirkıran, hayat hikayesini ve gençlere verdiği tavsiyeleri anlattığı “İşte O Çocuğun Hayali” isimli romanını imzaladı. Demirkıran, kitabını arkadaşlarına, yakınlarına ve okuyucularına hediye etti.

Demirkıran, 2020 yılında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetlerindeki özel kuvvetlerde arama kurtarma görevinden ayrılmıştı. Şimdilerde kendi markasıyla oluşturduğu Hollywood Güzellik Merkezi’ni işleten Demirkıran, gençlere örnek olmak ve hizmet etmek için İzmir Büyükşehir Belediye Bağımsız Başkan adayı olmuştu. Demirkıran, seçim çalışmalarını sürdürürken, ilk kitabını da yayınlamıştı.

Demirkıran, kitabını imzalamak için Hollywood Güzellik Merkezi önünde bir imza günü düzenledi. İmza gününe gelen tüm okuyucularına hem kitabını hediye edip hem de imzalayan Demirkıran, burada yaptığı konuşmada, kitabının nasıl ortaya çıktığını anlattı.

Demirkıran, hayatının bir roman gibi olduğunu düşündüğünü ve bunu yazmaya karar verdiğini söyledi. Dünyada birçok ülkeyi gezdiğini ve oradaki hayatları değerlendirdiğini belirten Demirkıran, “Kendimin nereden nereye geldiğimi gördüğüm zaman bunun bir çoğu insanın da başarabileceğini düşünerek bunu kitap haline getirdim. Kitapta herkesten her şey var. Bu kitapta söyleşi, kurgu, psikoloji herkesten bir şeyler var. Ben bu kitabın uzun zaman sonra binlerce insan tarafından okunabileceğini hayal ederek yazdım.” dedi.

Demirkıran, kitabında kendi yaşam enerjisini, hayallerini, başarılarını, zorluklarını, sevinçlerini ve üzüntülerini okuyucularıyla paylaştığını ifade etti. Kitabında, ailesinin, arkadaşlarının, meslektaşlarının, öğretmenlerinin ve hayatına dokunan herkesin izlerini bulabileceklerini söyledi.

Demirkıran, kitabının aynı zamanda gençlere bir rehber niteliğinde olduğunu da vurguladı. Gençlere, hayallerinden vazgeçmemeleri, kendilerine güvenmeleri, çalışmaları, öğrenmeleri, gelişmeleri ve hizmet etmeleri gerektiğini tavsiye etti. Demirkıran, “Benim hayalim büyükşehir belediye başkanı olmaktı. Bunun için çok çalıştım, çok mücadele ettim. Partiler yerine bağımsız aday olarak siyasete girdim. Çünkü ben hizmet etmek istiyorum. Hizmet sektörünün de belediyecilikten geçtiğini biliyorum. Ben gerçekçiyim ve ancak gençler için bir ses getirmek istiyorum. Gençlerin sesi olmak istiyorum. Bunun için nereden başlamam gerekiyorsa oradan başlamak istiyorum. Başkan olamasam bile yine de hizmet etmek istiyorum. Yeniliklere, projelere açık bir şekilde devam etmek istiyorum.” diye konuştu.

Demirkıran, kitabının trendyol uygulaması üzerinden satışa sunulduğunu ve ilgi gördüğünü de sözlerine ekledi. Demirkıran, kitabını alan ve okuyan herkese teşekkür etti. Demirkıran, “Bu kitap benim hayalimdi. Şimdi sizinle paylaşıyorum. Umarım siz de beğenirsiniz. Siz de hayallerinizi gerçekleştirmek için çabalayın. Unutmayın, hayal ettiğiniz her şey gerçek olabilir.” dedi.

Yorum Yaz