Konak’ta CHP rüzgarı: Mutlu, muhtarlar ve personelle buluştu

Konak’ta CHP rüzgarı: Mutlu, muhtarlar ve personelle buluştu
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında muhtarlar ve belediye personeliyle bir araya geldi. Mutlu, “Konak’ta herkes için hizmet, herkes için mutluluk” dedi.
Konak’ta CHP rüzgarı: Mutlu, muhtarlar ve personelle buluştu

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarını sürdürürken, toplumun farklı kesimleriyle de görüştü. Mutlu, Alzheimer hastalarına ve yakınlarına destek olacağını, Musevi cemaatinin sorunlarını ve beklentilerini dinlediğini söyledi.
Konak’ta değişim zamanı: Mutlu, belediye personelini coşturdu
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Mutlu’yu meşaleler ve konfetilerle karşılayan personel, Mutlu’ya tam destek verdi. Mutlu, “Belediyecilik ekip işidir. Sizlerle birlikte, Konak’ta pırıl pırıl bir belediyecilik yapacağız” dedi.

haber arası detay

Konak’ta muhtarlar ve belediye personeli CHP adayına tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Konak’ın farklı kesimleriyle bir araya gelen Mutlu, muhtarlar ve belediye personeli tarafından coşkuyla karşılandı. Mutlu, “Konak’ta herkes için hizmet, herkes için mutluluk” sloganıyla yola çıktığını belirtti.

Mutlu, sabah saatlerinde Mövenpick Otel’de düzenlenen kahvaltıda Konak’ta görev yapan mahalle muhtarlarıyla buluştu. Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Mutlu, belediye başkanı seçilmesi halinde muhtarlarla işbirliği içinde çalışacağını söyledi. Mutlu, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan, vatandaşlarımızın sesi olan değerli insanlardır. Sizlerle uyumlu ve saygılı bir şekilde çalışacağız. Konak’ta her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Mahalle örgütlenmelerini güçlendireceğiz. Sizlerin desteğiyle Konak’ta yeni bir dönem başlatacağız” dedi.

Mutlu, kahvaltının ardından Konak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Mutlu’yu belediye binasının önünde meşaleler ve konfetilerle karşılayan personel, Mutlu’ya sevgi gösterisinde bulundu. Mutlu, belediye çalışanlarıyla tek tek tokalaşarak, onlara teşekkür etti. Mutlu, “Belediyecilik ekip işidir. Sizler, bu kentin temizliği ve ulaşımı için çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. Sizlerin emeği ve alın teri, bu kentin güzelliğine ve yaşanabilirliğine katkı sağlıyor. Sizlerle birlikte, Konak’ta pırıl pırıl bir belediyecilik yapacağız. Sizlerin haklarını ve hukukunu koruyacağız. Sizlerin yanındayız, sizlerin arkasındayız” diye konuştu.

Mutlu, günün devamında Türkiye Alzheimer Derneği İzmir Şubesi’ni ve İzmir Musevi Cemaati Vakfı’nı ziyaret etti. Alzheimer hastaları ve yakınlarıyla sohbet eden Mutlu, onlara moral verdi. Mutlu, “Alzheimer, çok zor bir hastalık. Hem hastalar hem de yakınları için büyük bir sıkıntı. Bu hastalıkla mücadele eden herkese saygı duyuyorum. Belediye olarak, Alzheimer hastalarına ve yakınlarına destek olacağız. Onlara psikolojik, sosyal ve ekonomik yardımlarda bulunacağız. Onların yaşam kalitesini artırmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Mutlu, son olarak İzmir Musevi Cemaati Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıf yöneticileri ve cemaat üyeleriyle görüşen Mutlu, Konak’ta yaşayan Musevilerin sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Mutlu, “Konak, çok kültürlü ve çok renkli bir ilçe. Burada farklı inanç ve etnik gruplardan insanlar bir arada yaşıyor. Biz, bu çeşitliliği bir zenginlik olarak görüyoruz. Konak’ta herkesin inancına, kültürüne, kimliğine saygı duyacağız. Konak’ta herkes için özgürlük, herkes için eşitlik, herkes için adalet sağlayacağız. Konak’ta herkes için hizmet, herkes için mutluluk vaat ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mutlu, seçim çalışmalarını sürdürürken, Konak’ta yaşayan vatandaşlardan da büyük ilgi ve destek görüyor. Mutlu, “Konak’ta bir değişim ve dönüşüm rüzgarı esiyor. Konaklılar, CHP’ye ve bize güveniyor. Biz de onları mahcup etmeyeceğiz. Konak’ta herkese dokunan, herkesi kucaklayan, herkesi mutlu eden bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. Konak’ta yeni bir sayfa açacağız. Konak’ta herkes kazanacak” dedi.

Yorum Yaz