NAK Kargo, sektördeki 40. yılını acente ve şube temsilcileriyle paylaştı

NAK Kargo, sektördeki 40. yılını acente ve şube temsilcileriyle paylaştı
NAK Kargo, 40. yıl pastasını Kuşadası’nda kesti
NAK Kargo, sektördeki 40. yılını acente ve şube temsilcileriyle paylaştı

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından NAK Kargo, sektördeki 40. yılını Kuşadası’nda düzenlediği Acenteler ve Şubeler Buluşması’nda kutladı. Buluşmaya NAK Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Karakuzulu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Haydar Erdem ve Ayşen Kabaoğlu, acente ve şube temsilcileri, çalışanlar ve davetliler katıldı.

haber arası detay

Buluşmanın açılış konuşmasını yapan Zeki Karakuzulu, NAK Kargo’nun 2000 yılında İzmir’de kurulduğunu ve bugün 500 aracı aşan filosu ve geniş acente ağı ile Türkiye’nin her noktasına endüstriyel ürünleri “Yol olan her yerde” sloganıyla taşıdığını belirtti. Karakuzulu, NAK Kargo’nun 2024 yılı hedefinin “Yüzde 100 müşteri memnuniyetine dayalı büyüme” olduğunu vurgulayarak, “Müşterilerimize sürdürülebilir bir deneyimi ve üst düzey müşteri memnuniyetini yaşatmak en öncelikli misyonumuzdur. Bu doğrultuda, en yenilikçi teknolojileri iş süreçlerimizin tamamında kullanıyoruz. Avrupa’nın en büyük lojistik terminalini inşa ederek, sektörde öncü bir rol oynuyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Karakuzulu, NAK Kargo’nun her acentenin bütünün bir parçası olduğunu da ifade ederek, “Anadolu’nun en ücra köşesindeki ortaklarımız ile ilk defa aramıza katılan yeni acentelerimizin birbirini tanıması, uyum içinde çalışmamız için çok önemli. Zamanı çok iyi kullanmamız, hızımız ve kalitemiz ile öncüyüz. Bunun yanına güler yüzümüzü ve yüzde 100 müşteri memnuniyetini ekleyince hedeflerimize daha kolay ilerliyoruz. Dev acente ağımızla büyüme ve gelişmemizi sürdürüyoruz. Hedeflerimizi belirledik. Bu hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. NAK Kargo, yetişmiş elemanları, deneyimli kadroları, İzmir içinde ve dışındaki acentelerin başarılı çalışmaları sayesinde büyümeye devam edecek. Her geçen yıl üzerine koyarak yatırımlarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz