MÜSİAD 14 Mayıs seçim sonuçları basın açıklaması

MÜSİAD 14 Mayıs seçim sonuçları basın açıklaması
MÜSİAD 14 Mayıs seçim sonuçları basın açıklaması

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur: “14 Mayıs seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz”

haber arası detay

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Gökhan Temur, 14 Mayıs seçim sonuçları kapsamında yazılı bir açıklama yaptı. 
Temur açıklamasında şunları söyledi; “14 Mayıs seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni dönemde TBMM'de görev yapacak Siyasi Partiler ve Milletvekillerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Rekor seviyede katılımla gerçekleşen demokrasinin önemli bir yapı taşı olan seçim süreci ve milletimizin seçimlerde gösterdiği sağduyu, ülkemiz demokrasisinin olgunluğunu açık bir şekilde ortaya koymuştur.
Gelinen noktada milletimizin 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini, aynı özveri ile tamamlayıp, istikrardan yana tavrını sürdüreceğine inanıyoruz. İş dünyası olarak esas prensibimiz; değerleri ve idealleriyle dünyaya örnek, üreten ve daima güçlü Türkiye'dir.
Seçim sürecinde ve sonrasında, ülkemizin öncü hedeflerini hayata geçirmek için Bir ve Beraber olarak var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” 

Yorum Yaz