Tıbbı aromatik bitki yetiştiricilerinin tercihi Dünder Makine oldu

Tıbbı aromatik bitki yetiştiricilerinin tercihi Dünder Makine oldu
Distilasyon makinalarınız kalitesi çok önemlidir. Distilasyon konusunda rüştünü ispat etmiş firmalar ile çalışmanızı öneririz.
Tıbbı aromatik bitki yetiştiricilerinin tercihi Dünder Makine oldu Tıbbı aromatik bitki yetiştiricilerinin tercihi Dünder Makine oldu

Tıbbı aromatik bitki yetiştiricilerinin tercihi Dünder Makine oldu.  Isparta ilinin Keçiborlu ilçesinde 1980 yılından beri distilasyon ve ekstraksiyon makinaları üretimi yapan Dünder Makina Türkiye'ni her yerindeki müşterilerine uygun fiyat ve kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye genelindeki resmi kurum ve özel işletmelere distilasyon ve ekstarksiyon makina üretimi yapan firma, aynı zamanda iyi bir çözüm ortaklığı sunuyor. 

haber arası detay

 

Tıbbi aromatik bitki üreticiliği  ülkemizde hızla artmaya başladı.

İnovatif sürdürülebilir turizmin temmellerini oluşturan tıbbi aromatik bitkiler, hem sağlık hem de turizm açısından büyük girdi sağlıyor. Eko turizmin temelini de oluşturan tıbbi aromatik bitkiler genelde Lavanta üretimi üzerine büyük ivme kazanmış durumda. Üreticiler hem üretmiş olduğu bitkilerin yağlarını, içilebilir suyunu turizm tesislerinde kendileri üretiyor. İhtiyaç fazlasının da satışını piyasaya gerçekleştiriyor. Tıbbi aromatik üzerine birlikler, kooperatifler kurulmuş durumda. Geleceğin ivme yapacak , sürdürülebilir inovatif agro ve eko turizm faaliyetlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. 

Tıbbi aromatik bitki üreticilerinin tercihi Dünder Makina oldu.

Ülkemiz genelinde geniş hizmet ve satış sonrası destek sağlayan Dünder Makina , üretim kapisitesine göre özel makina üretiyor. Ürecitinin tercihine  ve üretim kasatisine göre, elektirik ve odunlu distilasyon makinaları ile hizmet vermeye devam ediyor. 1980 yılından beri geniş hizmet ağına ulaşan firma, kalite ve satış sonrası hizmeti misyon edinerek ilk gündeki gibi hizmetine devam ediyor. 

Lavanta bahçeniz varsa Distilasyon makinesi olmazsa olmazınız olmalıdır.

Lavanta bahçeleri büyüklüklerine göre üretilen ürünlerin yağını kendiniz çıkarmak isteyebilirsiniz. Aslında en mantıklısı da budur. Çünkü geleceğin inovatif turizm konaklama merkezleri Lavanta bahçeleri olacaktır. Lavanta bahçeleri ve Bungalov konaklama merkezleri bir birinden bağımsız dününülemez. Pandemi ile birlikte turizm konaklama tercihleri genellikle bungalov evler, doğa içindeki kamping alanları, Glamping konaklama merkezleri olmuştur. Aynı zamanda konaklama hizmete verirken, kendi Lavanta yağınızı çıkararak müşterilerinize satışını gerçekleştirebilir. fazlasını piyasaya satabilirsiniz. bunun için distilasyon makinalarınız kalitesi çok önemlidir. Distilasyon konusunda rüştünü ispat etmiş firmalar ile çalışmanızı öneririz.


Dünder Makina Hakkinda Bilgi ( Web sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.) www.dündermakina.com
Şirketimiz 1980 yılında Isparta-Keçiborlu, Senir Kasabasında faaliyetine başlamıştır. Şirket kurucumuz ve büyüğümüz Süleyman DÜNDER dir. Üretim, montaj ve bakım konularında bilgi ve tecrübesi ile şirketimize büyük katkılarda bulunan ve şirketimizin işletme müdürü Ferit DÜNDER’dir.

Neden Biz?

Misyonumuz: Müşterilerimize en iyi kalitede, en uygun fiyatla, en kısa zamanda aldıkları hizmeti sunmak, ulusal ve uluslararası standartlara uygun, çevreye duyarlı, enerji verimliliği için yüksek çözüm önerileri sunarak güvenilir ve en üst seviyede müşteri memnuniyetine odaklanmış bir çözüm ortağı olmak ana hedefimizdir.

Yaptığımız: Anahtar teslimi distilasyon ve ekstraksiyon tesisi, araştırma ve geliştirme üniteleri ile bu makinaların ekipmanları için; Proje hazırlama, imalat yapmak, montaj ve devreye alma, makinaları kullanacak personelin eğitim verilmesi, makinalarda periyodik olarak istenildiği zamanlarda bakım işlerinin yapılması ve makinaların arızalanması durumlarında onarım işinin yapılması süreçlerinde faaliyet göstermekteyiz.

Yorum Yaz