UKRSPEC_systems insansız hava araçları 200 km menzile sahiptir.

UKRSPEC_systems insansız hava araçları 200 km menzile sahiptır. Şirket teknolojik olarak ne kadar gelişmiş olursa olsun, geliştirme için her zaman yer vardır. Bu nedenle UKRSPECSYSTEMS, tüm gereksinimlerinizi karşılamak için en yüksek kaliteli ürünleri üretmek için mümkün olan her şeyi yapar.

 

İHA'nın bir yer kontrol istasyonu ile istikrarlı bir bağlantısının, başarılı bir görevin başarısı için çok önemli olduğunu söylüyor. Diğerleri, önemli bir iletişim yelpazesinin son derece önemli olduğunu vurgulamaktadır. Bu iki ifadenin de hayati olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle ekibimiz, izleme anten sistemini geliştirmek için çok çalıştı - güvenilir bir çözümün nasıl olması gerektiğine dair vizyonumuz.

Bugün sizinle paylaşmak için gerçekten harika bir şeyimiz var. İzleme anten sisteminin etkileyici 200 km'ye kadar video ve telemetri veri bağlantısı aralığı sağladığını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Görev maksimum iletişim aralığı gerektirmiyorsa, daha kolay ve daha rahat ulaşım için 5 m otomatik direk olmadan izleme anten sistemini kullanabilirsiniz. Bu durumda bile, çözümümüz size yine de bir quadropod kullanarak önemli bir C2 ve 130+ km video aralığı sağlayacaktır.

İzleme anteni sistemi, iş ortaklarımız Silvus Technologies'in yenilikçi ekipmanlarından güç almaktadır. Yüksek teknolojili donanımları mükemmel verimlilik, yüksek sinyal gücü sağlar ve MIMO ve MESH gibi özelliklerin bir listesini sağlar. MESH teknolojisi sayesinde, ikinci bir drone'nun iletişim menzilini genişletmek için uyumlu bir İHA kullanılabilir.

Modüler "Fastlink" uçak gövdesi tasarımı

PD-1 İHA modüler bir tasarıma sahiptir, tüm gövde parçaları "hızlı bağlantı kilitleri" ile sabitlenmiştir, bu nedenle dronu monte etmek veya sökmek için herhangi bir alete ihtiyacınız yoktur. PD-1 drone, kutudan 15 dakika içerisinde monte edilebilir.

Modüler tasarım, tüm gövde parçalarının, yükün ve gemideki diğer ekipmanların kolayca ve hızlı bir şekilde değiştirilmesine olanak tanır. Bu drone'nun en büyük avantajı, PD-1'in 15 dakika içinde sabit kanat konfigürasyonundan VTOL'ye dönüştürülebilmesidir.

Gelişmiş yükler

PD-1 İHA, çok çeşitli farklı faydalı yükler taşıyabilir. Standart ekipman, bir USG-212 EO / IR gimbal veya USG-211 EO gimbal içerir. Her iki kamera gimbali de 30x optik yakınlaştırma, dijital video sabitleme ve hedef izleme özelliklerine sahiptir. Ayrıca, faydalı yük alanında, yüksek çözünürlüklü fotoğraf makinesi, SAR radarı, radyo tekrarlayıcı vb. Gibi ikincil bir yük taşımak için hala yeterli alan vardır.

Tamamen programlanabilir

PD-1 UAS, önceden programlanmış bir rotada tamamen otonom uçuşların yapılmasına, belirli eylemlerin gerçekleştirilmesine (örneğin, belirli bir noktada fotoğraf çekilmesine, gerektiğinde araçtaki ekipmanın açılıp kapanmasına), otomatik kalkış ve iniş yapmaya olanak tanıyan gelişmiş bir otopilot sistemiyle birlikte gelir. , pnömatik bir mancınıktan otomatik fırlatma, paraşütle kurtarma ve çok daha fazlası.

PD-1 İHA'dan gelen tüm bilgiler (örneğin yakıt seviyesi, motor sıcaklığı, motor devri, vb.) Gerçek zamanlı olarak GCS'ye gelir. PD-1, GCS ve uydu navigasyonu ile bağlantı olmadığında bile tamamen otonom uçuşlar yapabilir. Kutudan çıkmaya hazır ve her görev için iyi ayarlanmış.

Gelişmiş tahrik sistemi

PD-1 İHA, uçuş sırasında tüm ekipmanı çalıştırabilen 100 W elektrik jeneratör sistemine sahip sessiz ve güvenilir 61 CC 2 silindirli 4 zamanlı motorla donatılmıştır. Ek olarak, motoru her koşulda otomatik olarak çalıştırabilen bir motor uzaktan çalıştırma sistemi vardır.

Elektrikli yakıt enjeksiyonu yükseltmesi, maksimum performans için mevcuttur ve% 15 daha fazla dayanıklılık sağlar. Motor ünitesi kolayca değiştirilebilir, böylece motor bakımı veya revizyon için drone operasyonlarını kesintiye uğratmanıza gerek kalmaz. RPM, sıcaklık ve yakıt seviyesi sensörleri temel konfigürasyona dahildir.

 

Yorum Yaz