AK Parti Seferihisar 28 Mayıs’a hazır

AK Parti Seferihisar 28 Mayıs’a hazır
AK Parti Seferihisar 28 Mayıs’a hazır

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın 3 günlük İzmir mesaisinin ardından AK Parti Seferihisar, 28 Mayıs gündemiyle yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi. 

haber arası detay


AK Parti Seferihisar İlçe Yönetim Kurulu toplantısı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu gündemiyle gerçekleşti. AK Parti Seferihisarİlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın 3 günlük İzmir mesaisinin ardından gerçekleşen toplantıya seçim koordinasyon merkezi üyeleri, okul sorumluları, Kadın ve Gençlik Kolları da katıldı. Parti teşkilatının tam kadro katıldığı toplantıda 14 Mayıs seçim sonuçları da masaya yatırıldı. 
AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın: “İlçe Başkanlığımızda, seçim koordinasyon merkezinde görevli arkadaşlarımızın ve okul sorumlularımızın da katılımıyla yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Tek gündemimiz 28 Mayıs Pazar gün gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi. 14 Mayıs Pazar günü görev almış arkadaşlarımızı önerileri,  Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızın direktifleriyle yol haritamızı belirledik. Toplantının hayırlı olmasını ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.


28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek 2. tur seçimlerinde milletimizin teveccühleriyle bu yüzyılı Türkiye Yüzyılı yapacak olan güçlü ve büyük iradenin Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oyla yeniden Cumhurbaşkanımız olarak seçeceğiz. Seferihisar’ın Türkiye Yüzyılı’nda hak ettiği yatırım ve hizmetlerden payını alması için hep birlikte daha fazla çalışacağız“ ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz