AK Partili Çankırı'dan Yeni Buca Seyfidemirsoy Hastanesine ziyaret

AK Parti İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu ile birlikte düzenlediği programında taziye, esnaf, mahalle muhtarı ve en son yeni hizmete açılan İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyareti gerçekleştirdi. 

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren Bucalılarla bir araya gelen AK Parti İzmir Miiletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, tüm İzmir'de etkili olan sağanak yağışa rağmen programını kesmedi.

Programına ilk olarak AK Parti Buca İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Çankırı, burada partililerle bir araya geldi. Yaklaşan genel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2023 hedefleri doğrultusunda çok çalışmalıyız mesajını yineledi.

Teşkilat buluşmasının ardından esnaf ziyaretlerine başlayan Çankırı, İşçievleri Ağız ve Diş Sağlığı Polikinliği’ni ziyaret ederek buradaki sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Yeni hastane hemşehrilerimize hayırlı olsun 

Ufuk Mahallesi Muhtarı Osman Ertan'ın ardından İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Çankırı, "İzmirli, Bucalıhemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz ve yakın zamanda hasta kabulüne başlayan yeni Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanemizi, Başhekimimiz Prof. Dr. Mehmet Yekta Öncel ile birlikte hastanemizde tedavi gören hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu sağlıkta devrim hamlesi ile birlikte Ülkemizin dört bir yanında, modern hastanelere ulaştık. Yeni hastanemiz hayırlı olsun." dedi

 

Yorum Yaz