British Town’dan Depremzede Öğrencilere Burs

Ülkemizi derin bir yasa boğan deprem felaketinin ardından ülke olarak hep birlikte yaraları sarmaya çabalarken, bir destek de British Town Dil Okulları’ndan geldi. Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan tüm şubelerinin kapılarını depremzede öğrencilere açan British Town, depremzede öğrencilere ücretsiz dil kursu imkanı tanıdı. 

Ülke çapında toplam 46 şubesi bulunan British Town Dil Okulları’nın başta İngilizce olmak üzere farklı dillerde eğitim verilen dil okullarına başvuran depremzede öğrenciler dilediği süre boyunca ücretsiz dil eğitimi alacak. 

“Gençlerimizin Eğitimi Her şeyden Önemli” British Town Dil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahramaner, “Büyük fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan çocuk ve gençlerimiz için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor.  Biz de bu bilinçle felaketin ilk gününden bu yana gerek nakdi gerek ayni bağışlarımızla yaraları sarmaya çalışıyoruz. Bu felaketi ülke olarak elbirliğiyle atlatacağız. Dil eğitimi konusunda 

bin öğrenciye yakın bir kontenjan sağlayarak eğitimlerine destek olmak istedik. Umarız en kısa zamanda bu süreci aşarız” dedi. British Town’ın depremzede öğrenci bursundan faydalanmak isteyenler [email protected] e-posta adresine başvurabiliyor. 25 yılı aşan eğitim tecrübesi Avrupa Dil Portfolyosu onaylı eğitim programı, yüzde 100 öğrenme garantisi, yerli ve yabancı enformasyon eğitimini tamamlamış uzman eğitmen kadrosuyla yabancı dil öğrenmeyi kolaylaştıran British Town Dil Okulları’nın İzmir’de 20, Türkiye’nin farklı şehirlerinde 26 olmak üzere toplam 46 şubesi bulunuyor. 

 

Yorum Yaz