Büyüklerimizin Hayır Dualarını almak için yollara çıktım.

Balıkesir ilinin zümrüt ilçesi Havran Nüfus Müdürü Erhan Dayı '' Büyüklerimizin hayır dualarını almak, onların gönül sofralarında yer almak için bütün davetlere icabet ediyorum. Bu desturu sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik, Sn Cumhurbaşkanımızın insan ilişkilerinden ilham alıyoruz;  Devletimizin memuru olabiliriz, ama büyüklerimizin gönüllerini alamazsak, onların hayır dualarını alamazsak yaptığımız görevin manevi anlamı kalmaz. diyerek; gönül sofrasında yer almanın önemine değindi.

 

MERVE TEYZE MÜDÜR AYAĞIMA GELECEK DEDİ.

Taşarası Muhtarımızın Büyükannesi Merve Teyze müdür ayağıma geleçek dedi nüfus müdürü Erhan Dayı lakabı jet müdür gene yapacağını yaptı; Deprem bölğesinde İçişleri Bakanı tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi  Erhan Dayı; Taşarası mahallemizde devletin güçünü gösterdi ve Merve teyzenin ayağına giderek devlet imkanlarını kullanmadan belediye otobüsüyle Merve teyzenin evinin yolunu tuttu.

Merve teyze karşısında jet müdür Erhan Dayı'yı  görünce ağlamaklı oldu;  sevinçten göz yaşlarını döktü Allah devletimize zeval vermesin dedi. 

KÖRFEZİN MÜDÜRÜ OLDU...

Edremit Körfezinde 7 den 70 e herkesin tanıdığı Jet Müdür Erdan Dayı; Körfezde bu pazar liselere geçiş sınavında bir öğrencimiz ÇAMDİBİ mahallemizde Erhan Dayı müdürümüz olmasa sınava giremeyecekti gene jet müdür yetişti geçiçi kimlik çıkarılarak sınava girmesini sağladı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN, EMİN ERSOY'A BÜYÜK TEVECCÜH VAR.

Havran Belediye başkanımız sn Emin Ersoy'a köylerimizde büyük teveccüh olduğunu görüyoruz. Başkan Ersoy'un mütevazi ve yardımseverliği ile köylerde gönülleri fethetmiş başkanımız, Sn başkanımızın izinden giderek, biz de köylü kardeşlerimizin  davetlerine icabet ederek onların gönüllerinde yer almak istiyoruz.

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MI OLACAK?

Jet müdür Erhan Dayı'nın  köylerde bu kadar çok sevilmesi acaba  Havran Belediye Başkanı yardımcısı mı olacak yorumlarını beraberinde getirdi.

 

Yorum Yaz