ESKİ BAKAN PAKDEMİRLİ, KONYALILAR FEDERASYONUNU ZİYARET ETTİ

Eski Türkiye Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'de Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak ve bağlı derneklerin başkanları ile yöneticilerini ziyaret etti.

 

Hekimoğlu Otelcilik ve Turizm İşletmeleri (İzmir) Walk in Hotelin restoranında gerçekleşen hemşehri buluşmasına, federasyon yönetimi ve bağlı dernek başkanları ile diğer temsilciler katıldı. Pakdemirli’nin yaptığı konuşmaların ardından katılımcıların sorularını siyasi edep ve muhabbet içinde cevaplayan eski bakan “Bu seçimin yeni bir kurtuluş, yeni bir Türkiye için önemli olduğunun altını çizerek, rehavete kapılmadan mutlaka sandığa gidilmeli ve oyun kullanılması gerektiğini vurguladı. Hak ile batıl, bu seçimin kaderi olacaktır. Bu bakımdan sivil toplum örgütlerine çok iş düşmektedir. Çünkü sizler insanımıza en kolay ve birinci elden ulaşan insanlarsınız.” Dedi

BEKİR PAKDEMİRLİ’YE KONYASPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Buluşmaya ev sahipliği yapan Konyalılar Federasyonu Genel Başkanı Yusuf Devebacak, üzerinde bakanın kendi ismi ve 42 numara yazılı federasyona özel bir Konyaspor forması hediye etti. Memnuniyetini ifade eden Pakdemirli, kendisinin de bir Balkan göçmeni olarak köklerinin Konyalı olduğunu ima ederek, her zaman Konyalı vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olacaklarını ifade etti.

Lezzet takipçisi, gastronomi  sevdalısı, Ege ve Konyalı Sanayici İş adamları Derneği (EKSİAD) Genel Başkanı Muzaffer Hekimoğlu ve Konyalılar Federasyonu Başkanı Yusuf  Devebacak ve diğer konuklar buluşmadan mutlu ayrıldılar. Siyasetin gölgesinde geçen hoş sohbet, gelecek günlerde aynı mekanlarda yapılabilecek buluşmalara göz kırptı.

 

Yorum Yaz