Dr. Cemil Tugay Bayramda Kemalpaşa'yı Unutmadı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Ramazan Bayramı'nda Kemalpaşalılar ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Dr. Cemil Tugay Kemalpaşa'yı Ziyaret Etti ve Bayramlaştı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Kemalpaşa'yı ziyaret ederek Kemalpaşalılar ile bayramlaştı. Ziyarette Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz da eşlik etti.

Program Ulucak Cuma Camisi'nde bayram namazı ile başladı. Namazın ardından Tugay, Türkmen ve Yılmaz ile birlikte Kemalpaşalılar ile bayramlaştı. Bayramlaşmanın ardından ise heyet birlikte aile kahvaltısına katıldı.

Dr. Cemil Tugay yaptığı konuşmada, Kemalpaşa'nın İzmir için önemli bir ilçe olduğunu ve bayram vesilesiyle Kemalpaşalıları ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Tugay ayrıca, Kemalpaşa'nın gelişmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen ise, Dr. Cemil Tugay'ın ziyareti ve bayramlaşması için teşekkür ederken, Kemalpaşa'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkmen ayrıca, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kemalpaşa için daha güzel projeler yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz da, bayramın önemini vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yılmaz ayrıca, Dr. Cemil Tugay'ın Kemalpaşa'ya olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Dr. Cemil Tugay'ın Kemalpaşa ziyareti, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ziyaretten dolayı Kemalpaşalılar da memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorum Yaz