GeoEye Fotogrametri Hizmetleri Balıkesir

(BALIKESİR) Merkezi Balıkesir'de olan GeoEye Fotogrametri Hizmetleri yerel ve ulusal çapta projelere imza atmaya devam ediyor. Halihazır Harita ve ortofotoları uygun fiyata yapıyoruz; Resmi kurum ve özel firmaların halihazır haritalarını iller bankası halihazır yönetmeliğine uygun olarak profesyonel kadromuz ile yapmaktayız. Belediye Halihazır Harita ve ortofoto Yenilemeleri, Karayolları Yol Projeleri ve sayısal ortofotolar, Şehir ve Bölge Plancılarının geniş ölçekteki halihazır haritalarını ve ortofotolarını, Özel Harita firmalarına uygun fiyata halihazır harita ve ortofotalarını, Orman Bölge Müdürlükleri Meşcere haritaları ve sayısal Ortofoto haritalarını, en hızlı iş bitirme ile yapmaktayız.

 

İnsanlı ve insansız hava araçlarımız hızlı bir şekilde, profesyonel kadromuz ile hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda 30 cm çözünürlük uydu sensörleri hava fotoğraflarından sayısal ortofoto yapmaktayız.

GeoEye ( Coğrafi Göz ) firması olarak Neler Yapmaktayız? İnsanlı ve İnsansız Hava Araçlarından Çekilen Fotoğraflardan Fotogrametrik Nirengi ölçümü ve blok dengelemesi Hava fotoğraflarından her ölçekte Sayısal Harita üretimi DTM-DEM (Sayısal Yükseklik Modeli) üretimi Ortofoto harita üretimi Fotomozaik görüntüleri üretimi Uydu görüntülerinden faydalanarak Sayısal Harita üretimi Uydu görüntülerinden Ortofoto, Ortomozaik ve TrueOrtho üretimi Uydu görüntüleri yardımıyla sayısal görüntü işleme, görüntü zenginleştirme ve sınıflandırma uygulamaları Stereo Uydu görüntüleri yada Hava Fotoğraflarından DEM üretimi ve Editi

Halihazır harita uygun fiyat ve hızlı iş bitirme için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beytullah Yılmaz ( 0 544 608 84 80 )

 

GeoEye Fotogrametri Hizmetleri: Fotogrametrik Halihazır Harita Üretimi

Fotogrametri, cisimler ve çevre hakkında güvenilir bilgiler elde etmek için fotoğrafik resimlerin ve elektromanyetik enerjinin kayıt, ölçme ve yorumlama işlemlerini kapsayan bir teknoloji ve bilim dalıdır. Fotogrametri, hava fotogrametrisi ve yersel fotogrametri olmak üzere iki ana kategoriye ayrılır. Hava fotogrametrisi, topografik ve tematik haritaların üretimi, sayısal arazi modelleri elde etmek amacıyla kullanılır. Yersel fotogrametri ise mimarlık, harita mühendisliği, inşaat mühendisliği, arkeoloji, tıp, trafik kazaları, kriminoloji gibi alanlarda kullanılmaktadır.

Fotogrametrik halihazır harita üretimi, hava fotogrametrisi yöntemi ile gerçekleştirilen bir işlemdir. Fotogrametrik halihazır harita üretimi, insanlı ve insansız hava araçları ile uydu sensörlerinden online alınan stereo hava fotoğraflarından halihazır haritaların üretilmesidir. Fotogrametrik halihazır harita üretimi, arazi ölçümlerine göre daha hızlı, daha ekonomik ve daha doğru sonuçlar vermektedir. Fotogrametrik halihazır harita üretimi, iller bankası halihazır yönetmeliğine uygun olarak yapılmalıdır.

GeoEye Fotogrametri Hizmetleri, merkezi Balıkesir'de olan ve yerel ve ulusal çapta projelere imza atan bir firmadır. GeoEye Fotogrametri Hizmetleri, fotogrametrik halihazır harita üretimi konusunda uzmanlaşmış ve uygun fiyata kaliteli hizmet sunmaktadır. GeoEye Fotogrametri Hizmetleri, fotogrametrik (P1) kamera sayesinde oblik (oblique) çekimler, 3 boyutlu fotogrametrik model üretimi, sayısal yüzey modeli ve 3 boyutlu nokta bulutu üretimi, sayısal ortofoto, sayısal yüzey ve arazi modellerinin üretimi gibi birçok imkan sunmaktadır. GeoEye Fotogrametri Hizmetleri, fotogrametrik halihazır harita üretimi için Wingtra İHA kullanmaktadır. Wingtra İHA, geniş alanların ve şeritvari projelerin halihazır harita ve ortofoto üretimi için yüksek doğruluk ve hız sağlamaktadır.

Bu makalede, GeoEye Fotogrametri Hizmetleri'nin fotogrametrik halihazır harita üretimi hizmetlerini tanıtmaya çalıştık. Fotogrametrik halihazır harita üretimi, günümüzde harita mühendisliği alanında önemli bir yere sahiptir. Fotogrametrik halihazır harita üretimi, arazi ölçümlerine göre daha avantajlı bir yöntemdir. GeoEye Fotogrametri Hizmetleri, fotogrametrik halihazır harita üretimi konusunda profesyonel ve güvenilir bir firmadır. GeoEye Fotogrametri Hizmetleri ile iletişime geçerek, fotogrametrik halihazır harita üretimi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

İnsanlı Hava Aracı 1/1000 ölçekli sayısal true ortofoto örneğimiz.

İnsanlı Hava aracından çekilen hava fotoğraflarından üretilen 1/1000 ölçekli sayısal halihazır harita örneği

Fotogrametrik halihazır harita üretiminde kullandığımız ekipmanlar.

GeoEye Fotogrametri Hizmeleri firması olarak yerel ve ulusal projelerimiz ile sizlerleyiz.

 

Oblik fotogrametri ile web server üzerinden havai nirengi dengeleme değerlerini girerek. Ortofoto üzerinden x,y çizimi Oblik fotograflardan x,y,z çizim ve ölçüm yapabilirsiniz.

GeoEye Fotogrametri Çizim Sezonunu açtık.

Yorum Yaz