Gradiva Mücevher'den göz kamaştıran soylu ihtişam koleksiyonu

Yaptığı yeniliklerle öne çıkan Türkiye’nin köklü mücevher markası GradivaMücevher, Soylu İhtişam (NobleGlory) olarak adlandırdığı son koleksiyonunu görücüye çıkardı.

 

Sıradışı tasarımlarıyla dikkat çeken Gradiva Mücevher’in, görkemli, seçkin ve gösterişli tasarımlardan oluşturduğu koleksiyon eşsiz kalitesiyle soylu asaletini yansıtıyor. El emeği göz nuru detaylı işçiliği ile markanın yüksek zanaatkarlığını yansıtan koleksiyon hayallerin ötesine uzanıyor. 

Pırlantayı özel tasarım mücevher ile buluşturan Gradiva, 55 yıldır sektörde kazandığı güveni tazeliyor adeta.Eşsiz kalitesi ve farklı tasarımlarıyla hazırladığı son koleksiyonu ile yine göz kamaştırdı.İstinye Park İzmir, Alsancak mağazaları ve www.gradiva.com.tr’de görücüye çıkan koleksiyon, mücevherseverler tarafından tam not aldı. 

55 yıldır sektörde hazırladığı farklı koleksiyonlar ile öne çıkmayı başaran, özel tasarım mücevher ile pırlantayı buluşturan Gradiva Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Gezmez, her koleksiyonu, profesyonel tasarım ekibiyle çok uzun süren çalışmalar sonucunda oluşturduklarını ifade etti. Gezmez, “Gradivakoleksiyonlarımızın gördüğü yoğun ilgi bizim en büyük motivasyonumuz, mücevher tutkunları memnuniyetlerini ifade ettiklerinde bir sonraki koleksiyonumuzda daha iyisini yapma sorumluluğunu alıyoruz. Gradiva kalitesini ve uzmanlığını yansıtan,pırlantalarla bezenmiş asaletin simgesi Soylu İhtişam koleksiyonu, soyluluğu ve ihtişamı hissettirecek ve herkesin dikkatini çekecek” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz