Güres Group, dünya gıda sektörünü Dubai’de buluşturan Gulfood’a katıldı

Güres Group, dünya gıda sektörünü Dubai’de buluşturan Gulfood’a katıldı
Güres ürünlerini her gün milyonlarca kişi tüketiyor. 60 yıllık tecrübemizle sadece ülkemizin değil, dünyanın birçok ülkesinde aranan bir marka olmayı başardık.
Güres Group, dünya gıda sektörünü Dubai’de buluşturan Gulfood’a katıldı

Güres Group, 20-24 Şubat günleri arasında Dubai’de düzenlenen ve 120 ülkeden 5 binden fazla katılımcısıyla dünyanın en büyük gıda fuarı olarak gösterilen Gulfood 2023’e katıldı 

haber arası detay

 

Yıllık 2 buçuk milyar adet yumurta üretim kapasitesiyle, ülkemizin tek çatı altında toplanmış en büyük tam entegre yumurta üretim tesisine sahip olan Güres Group, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerini Gulfood 2023 Fuarı’ndaki standında ağırladı.
Uluslararası standartlarda ürettiği ürünlerinin kalitesi ve güvenirliğiyle global bir başarı elde eden ve fuardaki standı büyük bir ilgi gören markanın en çok dikkat çeken ürünleri ise; tavuk yumurtası, pastorize sıvı yumurta ve kısa süre önce üretimine başladığı yumurta tozu oldu. 

Gulfood’un gıda endüstrisindeki şirketlerin ürünlerini, hizmetlerini ve çözümlerini dünyanın dört bir yanından etkili alıcılara sergilemek için önemli bir platform olduğunu belirten Güres Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mustafa Güres, “Güres ürünlerini her gün milyonlarca kişi tüketiyor. 60 yıllık tecrübemizle sadece ülkemizin değil, dünyanın birçok ülkesinde aranan bir marka olmayı başardık. Gulfood 2023 Fuarı; müşterilerimize yeni ürün ve hizmetlerimizi tanıtma, onların bizlerden beklentisini dinleme ve marka bilinilirliğimizi artırma adınaoldukça verimli geçti. Güres Group olarak global pazarda Türk markasını başarıyla tanıtmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı. 

Güres Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mustafa Güres, Yönetim Kurulu Başkanvekili Ömer Güres, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Güres ile Fatih Güres de Dubai’deki fuarda hazır bulundu.


 

Yorum Yaz