280 Megapiksel Fotogrametrik Oblik Kamera

280 Megapiksel Fotogrametrik Oblik Kamera
Phase ONE  üretmiş olduğu yeni ürünü PAS 880 Geniş Format Nadir ve Eğik Sistemini oblik kamerasını tanıtımını yaptı .
280 Megapiksel Fotogrametrik Oblik Kamera

Phase ONE  üretmiş olduğu yeni ürünü PAS 880 Geniş Format Nadir ve Eğik Sistemini oblik kamerasını tanıtımını yaptı . Dört adet 150 MP eğik kameraya sahip 280 MP nadir kamera, aynı anda fotogrametrik 2D ve 3D dijital görüntüleri yakalamak için tek bir bölmeye entegre edilmiştir.

haber arası detay

Birinci Aşama, havadan haritalama için tam entegre geniş format nadir ve eğik kamera sistemi olan PAS 880'i tanıttı. PAS 880, aynı anda fotogrametrik 2D ve 3D dijital görüntüleri yakalamak için dört adet eğik 150MP kamera ile 280MP nadir kamerayı tek bir bölmeye entegre eder.

Jeo-uzamsal işlerden sorumlu Faz 1 başkan yardımcısı Dov Kalinski, "Eşsiz veri toplama hızı ile birleşen olağanüstü görüntü kalitesi ve doğruluğu, PAS 880'i yerleşik Faz Bir teknolojisine dayalı olarak bugün piyasadaki en verimli geniş formatlı hava haritalama çözümü haline getiriyor" dedi. .

2 kare / saniye yakalama hızında çalışan PAS 880, nadirde 20.000 piksel ve eğik açıların her birinde 14.000 piksel ile son derece geniş uçuş hatlarını kapsar. Sistem, 600 metre yükseklikte maksimum 2,5 santimetre uzamsal çözünürlükle, uygun maliyetli, bulanık olmayan görüntü toplama için çeşitli hava hızlarında, irtifalarda ve aydınlatma koşullarında çalıştırılabilir. 90 mm nadir ve 150 mm eğik kamera lenslerinin kombinasyonu dengeli zemin çözünürlüğü sağlar.

Şehir haritası
Aşama Bir'e göre, PAS 880 tarafından toplanan yüksek çözünürlüklü 2D görüntüler, eğik görüntülerle desteklenen geleneksel fotogrametrik nadir haritalama gereksinimlerini karşılar veya aşar; 3D veriler için nadir ve eğik kombinasyonu, şehir haritalama ve ilgili uygulamalar için çok uygun olacaktır. 360 derecelik bir perspektifin gerekli olduğu yer. Bunlar, belediye planlaması ve çevresel izleme gibi Akıllı Şehir yönetiminin yanı sıra sigorta, varlık envanterleri, vergi değerlendirmesi, bilgisayar simülasyonları, gerçeklik / dijital ikiz yakalama ve kitle modellemeyi içerir.

Kalinski, "PAS 880'i hava haritalama müşterilerimizin bir Aşama 1 çözümünden bekledikleri aynı güvenilirlik ve uygun fiyatla tasarladık ve diğer eğik ve nadir sistemlerle eşsiz bir yatırım getirisi sağladık," dedi.

PAS 880, sıkıca bağlı bir donanım ve yazılım sistemidir. Her sistem, müşterilerin iki doğruluk seviyesi arasından seçim yapabileceği, sorunsuz bir şekilde entegre edilmiş yüksek seviyeli bir GNSS / IMU ile teslim edilir.

PAS 880, tüm eğik ve nadir veri yakalama iş akışının verimli, etkili ve ekonomik yönetimi için geliştirilmiş yeni nesil Birinci Aşama uçuş ve sensör yönetimi yazılımı ile donatılmıştır. Yazılım, görev planlaması için iX Planı içerir; uçuş yönetimi, veri toplama ve görüntü durumu izleme için iX Flight Pro; ve hızlı ve yüksek kaliteli görüntü işleme için iX Process. Birinci Aşama, üçüncü taraf fotogrametrik uygulamalarla ek işlemlere izin vermek için açık bir sistem tasarladı.

En Yüksek Performans ve Üretkenlik
PAS 880, nadir için uçuş çizgileri boyunca 20.000 piksel ve eğik kameraların her biri için 14.000 piksel sağlar.

Saniyede 2 karelik rakipsiz performans, yüksek hızda% 80 ileri üst üste binmeyi mümkün kılar.

Nadir ve oblik için 90 mm / 150 mm lens kombinasyonu, tüm kameralar için dengeli zemin çözünürlüğü ürünleri sağlar. Merkezi yaprak panjuru, 1/2500 saniyeye kadar hız sağlar. hareket bulanıklığını ortadan kaldırır. 3,76μm BSI pikselleri, her türlü ışık koşulunda keskin görüntüler sağlar.

PAS 880, görüntülerin haritalanmasında en yüksek kalite ve doğruluğu sağlar.

Veri Yakalama İş Akışı
PAS 880 sistemi, uçuş planlamasından ticari format görüntüleri oluşturmaya kadar fotogrametrik proje iş akışlarının tüm yönlerini işlemek için tasarlanan Phase One'ın sezgisel yazılım paketini kullanır.

Yazılım paketi şunları içerir:

Görev planlaması için iX Planı
Uçuş yöneticisi, veri toplama, gerçek zamanlı görüntü durumu ve görev sırasında uçuş hatlarını değiştirme seçeneği için iX Flight Pro.
Yüksek kaliteli görüntü işleme için iX Süreci.
Birinci Aşama, üçüncü taraf fotogrametrik uygulamalarla ek işlemlere izin vermek için açık bir sistem tasarladı.

GeoEye Fotogrametri Edremit / Balıkesir

Geoeye Fotogrametri Firması olarak; insanlı ve insansız hava araçlarıyla çekilen hava fotoğraflarından isteğe özel 1/1000 lik, 1/2000 lik, 1/5000 lik fotogrametrik halihazır haritalar üretmekteyiz. Aynı zamanda dron teknolojisinin kullanılamadığı sınır bölgeleri, savaş alanları gibi riskli bölge haritalarını güncel olarak 30 cm GSD stereo uydu fotoğralarından yapmaktayız.  Uydu fotogrametrisinde minumum 25 km 2 alanda sipariş alınmaktadır. daha düşük alanlar için fiyat verilememektedir.

Uydu fotogrametrisinde YKN noktalarını araziye uyguladıktan sonra en geç bir hafta içinde stereo fotoğrafların çekimini gerçekleştirip, Sayısal true ortofoto ve SYM, ve halihazır haritaları belirlenen zaman içinde teslim etmekteyiz. 1000 hektar ve üzerindeki paftalarda insanlı hava araçları, 1000 hektar ve altı alanlar için İHA larımız ile projelerinizi yapmaktayız. Projelerimizde Endüstriyel metrik kameraralar kullanılmaktadır.  Siyah Beyaz Arşiv fotolar ile 50 yıl öncesine gidip, istenilen bölge ile ilgili çalışmaları stereo çizim yaparak projenin teslimini sağlamaktayız. 

GeoEye Fotogrametri firması olarak Neler Yapmaktayız?
İnsanlı ve İnsansız Hava Araçlarından Çekilen Fotoğraflardan
Fotogrametrik Nirengi ölçümü ve blok dengelemesi
Streo Hava fotoğraflarından her ölçekte Sayısal Harita üretimi
DTM-DEM (Sayısal Yükseklik Modeli) üretimi
Ortofoto harita üretimi
Fotomozaik görüntüleri üretimi
Uydu görüntülerinden faydalanarak Sayısal Harita üretimi
Uydu görüntülerinden Ortofoto, Ortomozaik ve TrueOrtho üretimi
Uydu görüntüleri yardımıyla sayısal görüntü işleme, görüntü zenginleştirme ve sınıflandırma uygulamaları
Stereo Uydu görüntüleri yada Hava Fotoğraflarından DEM üretimi ve Editi

Halihazır harita uygun fiyat ve hızlı iş bitirme için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Beytullah Yılmaz ( 0 544 608 84 80 )

Fotogrametrik Nirengi Dengelemesi , True Ortofoto Üretimi, Fotogrametrik Halihazır Harita Üretimi,  Fotogrametrik Stereo Kıymetlendirme örneklerimiz.

 

 

Yorum Yaz