Ahmet Aydın’dan tebrik ve teşekkür mesajı

Ahmet Aydın’dan tebrik ve teşekkür mesajı
Ahmet Aydın’dan hizmet ve yatırımlara devam mesajı
Ahmet Aydın’dan tebrik ve teşekkür mesajı

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın bugün yayınladığı mesajda yeni yasama döneminde görev alacak Milletvekillerini tebrik ederken, oy kullanan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Aydın "Şimdi elde ettiğimiz bu başarıyı daha büyük bir zafer ile taçlandırma vaktidir" dedi.

haber arası detay

 

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, 28. Dönem İzmir 1. Bölge’de görev yapacak 14 milletvekilini, yayınladığı mesajla tebrik ederken; 14 Mayıs günü demokrasinin bir parçası olan sandıkta oy kullanan tüm vatandaşlara teşekkür etti. “AK Parti’ye oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” diyen AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleriyle Türkiye’de ne kadar yerleşmiş bir demokrasi ve seçim kültürü olduğunu dünyaya göstermiş olduk” dedi.

Seçim günü görev alarak demokrasi şöleninin bir parçası olan AK Parti üyelerine ve AK Partiye gönül verenlere teşekkür eden Başkan Aydın: “Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Genel Seçimleri hem ülkemizde hem Seferihisar’da Türkiye’mize yakışır bir şekilde gerçekleşti. Bu demokrasi şöleninin bir parçası olan ilçe yönetim kurulumuza, seçim koordinasyon merkezinde görev alan arkadaşlarımıza, okul temsilcilerimize, sandık görevlilerine, müşahitlerimize ve o gün gönüllü olarak sandıklarımıza sahip çıkan parti üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

‘Türkiye Yüzyılı Seferihisar’ın da yüzyılı olacak’ diyen Başkan Aydın: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın döneminde Seferihisar tarihinin en büyük yatırımlarına ve hizmetlerine tanık oldu. Bu hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz. Seçim döneminde birlikte çalıştığımız, Seferihisar’ın projelerini konuştuğumuz, milletimizin teveccühü ile Bölgemizin Milletvekili seçilen Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu, Şebnem Bursalı, Mahmut Atilla Kaya ve Mehmet Ali Çelebi’yi ayrıca tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından kendileriyle yaptığımız görüşmelerde, Seferihisar’da yatırım ve hizmetlerinin devamlılığı ön plana çıktı” dedi. AK Parti'nin seçimden seçime vatandaşın ayağına giden bir parti olmadığını vurgulayan Başkan Aydın: “14 Mayıs’ta demokrasi için çalıştık, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından 28 Mayıs için hazırlıklarımıza başladık” dedi.

15 günlük dönemin yine Seferihisar’da hizmet ve yatırımların konuşulduğu dönem olacağını belirten Başkan Aydın; “Milletimiz 27 milyondan fazla oyla %49,5 oy oranıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha büyük bir teveccüh göstermiş, Türkiye Büyük Millet Meclisinde çoğunluğu Cumhur İttifakına vermiştir. Yani ülkemizin en kritik seçimlerinin ilk sınavını alnımızın akıyla vermiş bulunmaktayız. 28 Mayıs tarihinde seçimlerin 2. turu yapılacak. 28 Mayıs Pazar günü Türk halkını manipüle etmeye çalışan anketlerin gölgesinde değil, 14 Mayıs seçimlerinin ışığında gidecek. Türkiye’nin ilk defa seçimlerde bir ikinci tur deneyimi olacak. Biz hizmet partisiyiz. Bugün, yarın ve her zaman Seferihisar'a hizmet etmek için varız! Şimdi elde ettiğimiz bu başarıyı daha büyük bir zafer ile taçlandırma vaktidir” dedi.

 

Yorum Yaz