AK Parti’nin Kemalpaşa Adayı Atar, Kuyucak’ta İftar Sofrasını Şenlendirdi 

AK Parti’nin Kemalpaşa Adayı Atar, Kuyucak’ta İftar Sofrasını Şenlendirdi 
Galip Atar, iftar buluşmasında yaptığı konuşmada, Kemalpaşa için hazırladığı sosyal ve kültürel projeleri anlattı ve 31 Mart seçimlerinden sonra gerçek belediyecilik anlayışını getireceklerinin sözünü verdi.
AK Parti’nin Kemalpaşa Adayı Atar, Kuyucak’ta İftar Sofrasını Şenlendirdi 

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, iftar programında bir araya geldiği Kuyucak sakinleriyle Kemalpaşa’nın geleceğine dair projelerini ve hizmet vizyonunu paylaştı. Kemalpaşa’nın Her Köşesine Hizmet Götüreceklerini Söyleyen Atar, İftar Sofrasında Destek İstedi.Belediye Başkan Adayı Galip Atar, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu Kuyucak’taki iftar sofrasında vatandaşlarla paylaşarak, seçimler sonrası için birlik mesajı verdi.

haber arası detay

Umarım bu öneriler haber metniniz için uygun olur. Başka bir yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bana bildirin.

AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, Kuyucak'ta Vatandaşlarla İftar Sofrasında Bir Araya Geldi: Ramazan ayının bereketini ve birlik beraberlik ruhunu Kemalpaşalılarla paylaşmaya devam eden AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, Kuyucak mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Atar, iftar öncesi Kuyucak'ta esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Vatandaşlarla sohbet eden Atar, Kemalpaşa'ya dair projelerini ve vizyonunu paylaştı.

İftar programına AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Bektaş ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Programda konuşan Atar, Kemalpaşa'da gerçek belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini ve tüm sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri Kemalpaşa'nın her noktasına taşıyacaklarını söyledi.

Atar, "Birlik ve beraberliğin sembolü olan Ramazan ayında sofralarımızı her gün yüzlerce hemşerimizle paylaşıyoruz. Paylaşmak bereketi arttırır, paylaşmak birlik ve beraberliği pekiştirir. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz 31 Mart'tan sonra da devam edecek. Sizlere hizmet için çıktığımız bu yolda asla sizlerden ayrı düşmeyeceğiz. Her ihtiyacınızda yanınızda olacak, talep ve önerilerinize göre hizmetlerimize şekil vereceğiz. Eski köy ve belde olan mahallelerimiz de dahil olmak üzere Kemalpaşa'mızın her bir noktasındaki eksikleri çok iyi biliyoruz. Bu eksiklikler için çözümlerimiz hazır. İnşallah sizlerin de desteği ile 31 Mart'tan sonra Kemalpaşa'mızı gerçek belediyecilik anlayışına kavuşturmuş olacağız" dedi.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla birlikte iftar yapan Atar, program sonunda Kuyucak sakinleriyle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Atar'ın Kuyucak ziyaretine ilişkin bazı önemli noktalar:

Atar, esnaf ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet ederek Kemalpaşa'ya dair projelerini ve vizyonunu paylaştı.
İftar programına AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran, MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Bektaş ve teşkilat mensupları da eşlik etti.
Atar, Kemalpaşa'da gerçek belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceklerini ve tüm sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri Kemalpaşa'nın her noktasına taşıyacaklarını söyledi.
Atar, eski köy ve belde olan mahalleler de dahil olmak üzere Kemalpaşa'nın her bir noktasındaki eksikleri çok iyi bildiklerini ve çözümlerinin hazır olduğunu ifade etti.
Atar, 31 Mart'tan sonra Kemalpaşa'yı gerçek belediyecilik anlayışına kavuşturmak için çalışacaklarını söyledi.
Atar'ın Kuyucak ziyareti, Kemalpaşa'da AK Parti'ye olan desteğin arttığını göstermesi açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Yorum Yaz