Aliağa'da Güçlü Ekip: Serkan Acar Başkan Yardımcılarını Atayarak Ekibini Tamamladı

Aliağa'da Güçlü Ekip: Serkan Acar Başkan Yardımcılarını Atayarak Ekibini Tamamladı
Aliağa Belediyesi'nde yeni dönem başladı! Başkan Acar, Şakran ve Helvacı bölgelerinden sorumlu olacak yeni başkan yardımcılarını atadı.
Aliağa'da Güçlü Ekip: Serkan Acar Başkan Yardımcılarını Atayarak Ekibini Tamamladı

Tecrübeli isimler ve yeni isimlerle Aliağa'da yepyeni bir dönem başlıyor! Başkan Acar, yeni başkan yardımcıları ve sorumluluk alanlarını açıkladı.  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 31 Mart seçimlerinde aldığı zaferin ardından ekibini tamamladı. Başkan yardımcıları ve sorumluluk alanları belli oldu.

haber arası detay

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar Yeni Dönemde Ekibiyle Güçleniyor
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 31 Mart yerel seçimlerinde Aliağalıların teveccühüyle yeniden seçilmesinin ardından yeni dönem için ekibini oluşturdu. Mevcut başkan yardımcıları Mustafa Tahir Acar, Kürşat Bahadır Turan ve Cahit Ayan'ın görevlerine devam etmesi kararlaştırılırken, meclis üyeleri Mesut Öztürk ve Güven Demirağ da başkan yardımcısı olarak atandı.

Güven Demirağ, Şakran bölgesinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Helvacı bölgesi ise geçtiğimiz dönem başkan yardımcısı olarak görev yapan Serhat Aras'ın sorumluluğuna bırakıldı.

Başkan yardımcıları ve sorumlu oldukları müdürlükler şu şekilde:

Mustafa Tahir Acar: Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü
Kürşat Bahadır Turan: Destek Hizmetler Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Arşiv Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü
Cahit Ayan: Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, AR-GE Müdürlüğü
Mesut Öztürk: Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü
Özel Kalem Müdürlüğü ile Hukuk İşleri Müdürlüğü ise başkanlık makamına bağlı olarak görevlerini sürdürecek. Serkan Acar'ın yeniden seçilmesi ve yeni ekibiyle birlikte Aliağa'da önemli hizmetlerin yapılması bekleniyor.

Makalede yer alan bazı önemli bilgiler:

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden seçildi.
Yeni dönemde meclis üyeleri Mesut Öztürk ve Güven Demirağ başkan yardımcısı olarak atandı.
Başkan yardımcıları ve sorumlu oldukları müdürlükler belli oldu.
Özel Kalem Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü başkanlık makamına bağlı olarak görevlerini sürdürecek.

Yorum Yaz