Antikas’a dört altın madalya 

Antikas’a dört altın madalya 
Antikas’a dört altın madalya 

Antikas Zeytinyağı, bir yılda dört altın madalya kazandı. Anatolian IOOC 2023 ve İtalya EvoYarışmaları’ndan kazandığı birer altın madalyadan sonra, Londra Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışması’ndan da iki altın madalyayla döndü.

haber arası detay

 

Antikas’a dört altın madalya 

Antikas Zeytinyağı, bir yılda dört altın madalya kazandı. Önce Anatolian IOOC 2023, ardından İtalya Evo Yarışması’nın blend kategorisinin kazananı oldu. Zeytinyağı sektörü için önemli bu iki yarışmadan sonra son olarak Londra Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışması’ndan da iki altın madalya kazanan Antikas Zeytinyağı, bu yıl toplam dört ödülün sahibi oldu. 

Londra'da düzenlenen uluslararası yarışmada, 30 ülkeden gelen 870 numune jüri üyeleri tarafından titizlikle incelendi. Antikas Zeytinyağı, bahçesinde bulunan ve asırlık ağaçtan sınırlı sayıda üretilen “Antikas Ayvalık” ürünü ile monovarietal kategorisinin kazananı oldu. Ayrıca Antikas, uslu, domat, Ayvalık cinslerinin hasattan itibaren harmanlamasıyla üretilen “AntikasBlend" ürünü ile de blend kategorisinden de eli boş dönmeyerek, yine altın madalyanın sahibi oldu.

“İŞİMİZİN PATRONU DEĞİL, İŞÇİSİYİZ”
AntikasZeytinyağ Kurucusu Ertuğrul Özcan bu başarıda büyük bir azim ve emeğin söz konusu olduğuna dikkat çekerek “İşimizin her sürecinde kendimiz varız. Her gün bahçedeyiz. Ağaçlarımızın her dalını, her budağını tanıyoruz. 500 dönüm arazide ayak basmadığımız yer yok. İşimizin patronu değil, işçisiyiz. Böyle olunca, başarı da beraberinde geliyor” dedi. Jüri üyelerine, tarlada emek veren çalışma arkadaşlarına ve mentorlere teşekkür eden Özcan "Yeni başarılar ve ödüller için de durmadan çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz